Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κατήγγειλαν βιασμό 20χρονης για να πάρουν πολιτικό άσυλο!
ΕΛΛΑΔΑ

Κατήγγειλαν βιασμό 20χρονης για να πάρουν πολιτικό άσυλο!

Του Πέτρου Καρσιώτη Κατήγγειλαν στην Αστυνομία βιασμό, για να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης και να γίνει δεκτό, ως θυμάτων βίαιης πράξης, το αίτημά τους για παροχή ασύλου! Απροσδόκητη εξέλιξη πήρε η υπόθεση καταγγελίας βιασμού 20χρονης από το Αφγανιστάν, στην οποία προχώρησε η ίδια και ο 19χρονος συμπατριώτης της στις αστυνομικές αρχές της Λέσβου. Σύμφωνα με την […]

moria

Του Πέτρου Καρσιώτη

Κατήγγειλαν στην Αστυνομία βιασμό, για να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης και να γίνει δεκτό, ως θυμάτων βίαιης πράξης, το αίτημά τους για παροχή ασύλου!

Απροσδόκητη εξέλιξη πήρε η υπόθεση καταγγελίας βιασμού 20χρονης από το Αφγανιστάν, στην οποία προχώρησε η ίδια και ο 19χρονος συμπατριώτης της στις αστυνομικές αρχές της Λέσβου.
Σύμφωνα με την αρχική, καταγγελία τους, όπως περπατούσαν στην επαρχιακή οδό Μόριας-Παναγιούδας Λέσβου η 20χρονη με τον φίλο της, σταμάτησε ξαφνικά μια μοτοσυκλέτα με δύο άτομα που φορούσαν κράνη και μαντήλια στο πρόσωπο.

Κατέβηκαν και χτύπησαν τον 19χρονο, τον μαχαίρωσαν στην κοιλιακή χώρα και τον έδεσαν σε δέντρο αγροκτήματος. Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, βίασαν την κοπέλα και την εγκατέλειψαν στην ερημιά.

Ομως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου μεταφέρθηκε το ζευγάρι, οι γιατροί δεν διαπίστωσαν ίχνη βιασμού. Από την άλλη πλευρά, το τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα του νεαρού, ήταν επιπόλαιο και δεν επιβεβαίωνε τη λεκτική περιγραφή του για τη βιαιότητα του χτυπήματος.

Κατά την διάρκεια της εξέτασής τους από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, υπέπεσαν σε αντιφάσεις και ομολόγησαν εν τέλει ότι είπαν ψέματα ελπίζοντας ότι θα φύγουν από τη Λέσβο για την Αθήνα και ότι στην πράξη τους οδήγησε η απελπισία, που βιώνουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις