Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Εργασιακός μεσαίωνας»: Καταγγελίες-σοκ για το κόμμα της Ζωής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εργασιακός μεσαίωνας»: Καταγγελίες-σοκ για το κόμμα της Ζωής

Με «πυρά» κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και στενών συνεργατών της αποχώρησε σχεδόν όλη η ηγετική ομάδα της νεολαίας του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας. Συγκεκριμένα, το πρώην στέλεχος της νεολαίας του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης σε σχόλιό του στο Facebook, προχωρά σε καταγγελίες για απαράδεκτες συμπεριφορές της Κωνσταντοπούλου και του εκπροσώπου του κόμματος και Λαρισαίου ηθοποιού Διαμαντή Καραναστάση. Η ανάρτηση […]

d0396f88fff4b018f52357b98b23dea0

Με «πυρά» κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και στενών συνεργατών της αποχώρησε σχεδόν όλη η ηγετική ομάδα της νεολαίας του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας.

Συγκεκριμένα, το πρώην στέλεχος της νεολαίας του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης σε σχόλιό του στο Facebook, προχωρά σε καταγγελίες για απαράδεκτες συμπεριφορές της Κωνσταντοπούλου και του εκπροσώπου του κόμματος και Λαρισαίου ηθοποιού Διαμαντή Καραναστάση.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Κριθαρίδη

Επίθεση εξαπολύει και ένα άλλο πρώην στέλεχος του κόμματος,  η Μαρία Σπανού, η οποία απευθυνόμενη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Twitter, γράφειι: «Ζωή Κωνσταντοπούλου ευτυχώς τα ψέματα σας δεν μπορούμε να τα δούμε διότι ο συνεργάτης σας μας έχει block γιατί αυτή είναι η δημοκρατία σας!».

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις