Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / George Michael: Τα μυστήρια tweets και η “παράλογη” συμπεριφορά του συντρόφου του
LIFESTYLE

George Michael: Τα μυστήρια tweets και η “παράλογη” συμπεριφορά του συντρόφου του

  Εντύπωση προκαλεί η παράξενη συμπεριφορά του Fadi Fawaz, του τελευταίου συντρόφου του αγαπημένου George Michael που «έφυγε» από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων και βύθισε στο πένθος τον κόσμο. Τα tweets του 43χρονου συντρόφου του λίγες ημέρες πριν, είχαν ταρακουνήσει τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τους θαυμαστές του, καθώς έκαναν λόγο για αυτοκτονία. […]

 

Εντύπωση προκαλεί η παράξενη συμπεριφορά του Fadi Fawaz, του τελευταίου συντρόφου του αγαπημένου George Michael που «έφυγε» από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων και βύθισε στο πένθος τον κόσμο.

Τα tweets του 43χρονου συντρόφου του λίγες ημέρες πριν, είχαν ταρακουνήσει τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τους θαυμαστές του, καθώς έκαναν λόγο για αυτοκτονία.

Για την ακρίβεια, ο Fawaz έγραφε στο twitter πως ο Michael ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του και τελικά τα κατάφερε. Μετά, έγραψε πως απλώς ο τραγουδιστής είχε προσπαθήσει πολλές φορές να το κάνει στο παρελθόν, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε τα πάντα κατηγορώντας κάποιον χάκερ για όλα αυτά.

article-2104854-11c44388000005dc-973_634x597

Η τελευταία κίνηση, ήταν η οριστική διαγραφή του λογαριασμού του, κάτι που παρεξένεψε ακόμη περισσότερο όσους παρακολουθούσαν τις αναρτήσεις του.

Ο Fawaz σε συνέντευξή του στη βρετανική Mirror, επιμένει πως δεν έγραψε αυτός τα περίεργα tweets, ωστόσο κάποια μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για περίεργη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις