Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νιγηρία: Ανατινάχτηκε 10χρονο κοριτσάκι- Το δεύτερο δεν πρόλαβε
ΚΟΣΜΟΣ

Νιγηρία: Ανατινάχτηκε 10χρονο κοριτσάκι- Το δεύτερο δεν πρόλαβε

Μαύρη ήταν η παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Νιγηρία, καθώς ένα κοριτσάκι ανατινάχτηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος σε μία καντίνα. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην πόλη Μαϊντουγκούρι, στη βορειοανατολική Νιγηρία γύρω στις 21.30 και προκάλεσε τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων. Το κοριτσάκι που σκοτώθηκε ακαριαία, πήγε μαζί με ένα ακόμα μικρό κορίτσι που όμως δεν “κατάφερε” να ανατιναχτεί, […]

lagos_533_355

Μαύρη ήταν η παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Νιγηρία, καθώς ένα κοριτσάκι ανατινάχτηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος σε μία καντίνα.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην πόλη Μαϊντουγκούρι, στη βορειοανατολική Νιγηρία γύρω στις 21.30 και προκάλεσε τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων.

Το κοριτσάκι που σκοτώθηκε ακαριαία, πήγε μαζί με ένα ακόμα μικρό κορίτσι που όμως δεν “κατάφερε” να ανατιναχτεί, καθώς το εξοργισμένο πλήθος όρμησε πάνω του και το λίντσαρε πριν σπείρει τον θάνατο.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν θέλησε να δώσει την ακριβή ηλικία της μικρής καμικάζι, όμως ένας εργαζόμενος σε ανθρωπιστική οργάνωση που βοήθησε στην απομάκρυνση της σορού επιβεβαίωσε ότι “δεν ήταν μεγαλύτερο από 10 ετών“.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης, αν και είναι η οργάνωση Μπόκο Χαράμ, που συνήθως στρατολογεί κοριτσάκια για επιθέσεις αυτοκτονίας.

Το ίδιο συνέβη και στις 11 Δεκεμβρίου, όταν δύο κοριτσάκια περίπου 7 ετών ανατινάχτηκαν σε πολυσύχναστη αγορά του Μαϊντουγκούρι, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας δεκαεπτά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις