Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Φρανσουάζ Αμοιρίδη: “Αν μιλήσεις θα έχεις το ίδιο τέλος με τον πρέσβη”
ΚΟΣΜΟΣ

Φρανσουάζ Αμοιρίδη: “Αν μιλήσεις θα έχεις το ίδιο τέλος με τον πρέσβη”

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την δολοφονία του Κυριάκου Αμοιρίδη και οι αποκαλύψεις σοκάρουν. Η «μαύρη χήρα», φαίνεται να είναι μια αδίστακτη γυναίκα, όπως δείχνουν οι καταθέσεις των δραστών. Σύμφωνα με την O Globo, ο Eduardo Moreira Tedeschi de Melo, ανιψιός του εραστή της Φρανσουάζ, ο οποίος κρατείται, υποστηρίζει πως η Φρανσουάζ […]

335590-697205

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την δολοφονία του Κυριάκου Αμοιρίδη και οι αποκαλύψεις σοκάρουν. Η «μαύρη χήρα», φαίνεται να είναι μια αδίστακτη γυναίκα, όπως δείχνουν οι καταθέσεις των δραστών.

Σύμφωνα με την O Globo, ο Eduardo Moreira Tedeschi de Melo, ανιψιός του εραστή της Φρανσουάζ, ο οποίος κρατείται, υποστηρίζει πως η Φρανσουάζ τον απειλεί ακόμη και με την ίδια του τη ζωή. Για την ακρίβεια, η χήρα του Αμοιρίδη του είπε: «Αν τολμήσεις και μιλήσεις στην αστυνομία θα έχεις το ίδιο τέλος με τον πρέσβη».

Τα όσα υποστηρίζει ο ανιψιός του εραστή, λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν από τις Αρχές, καθώς είναι τα μόνα που στοιχειοθετούν τη συμμετοχή της 40χρονης στο έγκλημα. Ο Eduardo, είχε συμφωνήσει με τη Φρανσουάζ να πάρει το χρηματικό ποσό των 23.000 ευρώ ένα μήνα μετά το φονικό. Ο ανιψιός δέχτηκε να συμμετάσχει στο έγκλημα χωρίς να γνωρίζει πως ο Αμοιρίδης είναι πρέσβης, αφού η 40χρονη του το έκρυψε από φόβο μήπως αυτό τον τρομάξει και αρνηθεί να βοηθήσει στον φόνο.

amoirid_dolof

Η Φρανσουάζ με τον ανιψιό μίλησαν στις 26/12/2016, λίγες ώρες πριν ο Αμοιρίδης σκοτωθεί από τα χέρια του 29χρονου εραστή της συζύγου του.

Εκείνη την ώρα, ο Eduardo ήταν έξω από το σπίτι και κρατούσε «τσίλιες», ενώ οι Αρχές έχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πως και η Φρανσουάζ βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του φονικού.

Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν την «μαύρη χήρα» να μπαίνει στο σπίτι μαζί με την κόρη της. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η 40χρονη κλείδωσε τη μικρή στο δωμάτιο της, για να μπορεί να δράσει ανενόχλητη με τον εραστή της και τον ανιψιό του που φυλούσε το σπίτι.

2016-12-31t065117z_1289560459_rc1243a35380_rtrmadp_3_brazil-greece-killing-735x405

Σοκ προκαλεί η εφημερίδα Freddo που αναφέρει πως η 95χρονη μητέρα του Αμοιρίδη δεν γνωρίζει για τον θάνατο του παιδιού της κι έχει αρχίσει να ανησυχεί που δεν έχει τηλεφώνημα του. Σύμφωνα πάλι με την ίδια πηγή, η 95χρονη που ζει στη Βόρεια Ελλάδα δεν ήξερε πως υπάρχει παιδί, πιθανόν γιατί ο Αμοιρίδης δεν ήταν βιολογικός πατέρας της μικρής.

Από την άλλη, πολύ καλός φίλος του άτυχου πρεσβευτή, δήλωσε στην εφημερίδα πως ο Αμοιρίδης είχε μια θυρίδα στην Αθήνα, με οικονομίες, ακόμα και χρυσό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις