Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη (Photos)

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη (Photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Φωτογραφίες του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης από κάμερα ασφαλείας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε κατ’ αποκλειστικότητα το σάιτ haberturk.com και απεικονίζουν έναν νεαρό άνδρα με μπουφάν να βρίσκεται μπροστά από ένα γκισέ. Οκτώ ύποπτοι έχουν συλληφθεί ως τώρα από τις Αρχές της Τουρκίας και ερευνάται τυχόν ανάμειξη τους με την αιματηρή επίθεση το βράδυ της […]

02.01.2017 | 18:33

Φωτογραφίες του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης από κάμερα ασφαλείας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε κατ’ αποκλειστικότητα το σάιτ haberturk.com και απεικονίζουν έναν νεαρό άνδρα με μπουφάν να βρίσκεται μπροστά από ένα γκισέ.

Οκτώ ύποπτοι έχουν συλληφθεί ως τώρα από τις Αρχές της Τουρκίας και ερευνάται τυχόν ανάμειξη τους με την αιματηρή επίθεση το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Xθες, Κυριακή 1/1, η αστυνομία είχε δώσει επίσης κάποιες φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης στο κλαμπ Reina, ωστόσο αποδείχθηκε ότι αυτός ήταν ένας επιχειρηματίας από το Καζακστάν που ταξίδεψε στην Τουρκία για επαγγελματικούς λόγους.

 

Μάλιστα, έσπευσε στην Ασφάλεια να διαμαρτυρηθεί και δήλωσε πως ουδεμία σχέση έχει με τρομοκρατικές ενέργειες.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε επίσημα την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη.

Σε ανακοίνωση που αρχικά έδωσε στη δημοσιότητα στα αραβικά και τα τουρκικά, ο ISIS αναφέρει πως η επίθεση στο κλαμπ Reina με 39 νεκρούς και 69 τραυματίες έγινε από έναν «στρατιώτη» του και σκοπό είχε να στείλει στον θάνατο  Χριστιανούς που γιόρταζαν την αλλαγή του χρόνου και θεωρούνται  «αποστάτες» από τους τζιχαντιστές.

Exit mobile version