Μιλιβογιεβιτς: “Με ήθελε η Λέστερ”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιλιβογιεβιτς: “Με ήθελε η Λέστερ”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς σε δηλώσεις του σε Σέρβικη εφημερίδα τόνισε ότι είχε πρόταση από την Λέστερ, την οποία απέρριψε ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα ο Σέρβος μέσος τόνισε ότι είναι καλά στον Ολυμπιακό και ότι θα φύγει μόνο για κάποιο από τα top πρωταθλήματα της Ευρώπης και μόνο άμα καλυφθεί οικονομικά η ομάδα. Δείτε τις δηλώσεις του Μίλι: «Αν φύγω τότε αυτό θα […]

02.01.2017 | 11:40

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς σε δηλώσεις του σε Σέρβικη εφημερίδα τόνισε ότι είχε πρόταση από την Λέστερ, την οποία απέρριψε ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος μέσος τόνισε ότι είναι καλά στον Ολυμπιακό και ότι θα φύγει μόνο για κάποιο από τα top πρωταθλήματα της Ευρώπης και μόνο άμα καλυφθεί οικονομικά η ομάδα.

Δείτε τις δηλώσεις του Μίλι:

«Αν φύγω τότε αυτό θα είναι για κάποιο από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η Λέστερ με ήθελε, αλλά η απόφαση ήταν να μην γίνει αποδεκτή η πρόταση. Δεν το μετανιώνω. Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, έχω ένα καλό στάτους, με σέβονται και μου αρέσουν. Τους είπα ότι δεν σκοπεύω να φύγω με κάθε κόστος».

Επίσης αναφέρθηκε και στην τιμή του να είσαι αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Είναι τεράστια τιμή για μένα, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι ένας εύκολος σύλλογος να αγωνίζεσαι. Η ευθύνη είναι μεγάλη και ο αρχηγικός μου ρόλος με κάνει να δουλεύω πιο σκληρά και να είμαι περισσότερο προσηλωμένος στην ομάδα. Έχω τον χαρακτήρα ώστε να το διαχειριστώ».

Exit mobile version