Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Mariah Carey: Έφυγε σε έξαλλη κατάσταση από την Times Square όπου τραγουδούσε (video)
LIFESTYLE

Mariah Carey: Έφυγε σε έξαλλη κατάσταση από την Times Square όπου τραγουδούσε (video)

Σε φιάσκο μετατράπηκε η εμφάνιση της Mariah Carey που βρέθηκε στην Τime Square για να υποδεχτεί το νέο έτος τραγουδώντας. Με ένα σέξι κορμάκι, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή για να προσφέρει ένα διασκεδαστικό σόου στους αμέτρητους πολίτες που είχαν βρεθεί εκεί για να την απολαύσουν. Όμως τα προβλήματα ξεκίνησαν νωρίς. Μόλις η Mariah […]

imagehandler

Σε φιάσκο μετατράπηκε η εμφάνιση της Mariah Carey που βρέθηκε στην Τime Square για να υποδεχτεί το νέο έτος τραγουδώντας.

Με ένα σέξι κορμάκι, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή για να προσφέρει ένα διασκεδαστικό σόου στους αμέτρητους πολίτες που είχαν βρεθεί εκεί για να την απολαύσουν. Όμως τα προβλήματα ξεκίνησαν νωρίς.

Μόλις η Mariah άρχισε να τραγουδάει, τα τεχνικά προβλήματα στον ήχο και τα monitors ήταν ασταμάτητα. Ωστόσο η τραγουδίστρια συνέχισε παρά τα προβλήματα προκειμένου να μην χαλάσει τη βραδιά.

carey2

Η κατάσταση όμως ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τραγουδήσει παρά τις προσπάθειες της. Φανερά νευριασμένη ζήτησε από το πλήθος να αρχίσει να τραγουδά, γονατίζοντας στη σκηνή και δίνοντάς τους το μικρόφωνο.

«Εντάξει, αυτό είναι μόνο για γέλια» είπε η  Mariah Carey.

«Και εγώ προσπαθώ να είμαι καλή στη δουλειά μου εδώ. Και εγώ χρειάζομαι διακοπές, μπορώ να τις έχω».

Λίγο πιο μετά σχολίασε την συμπεριφορά της στο διαδίκτυο  γράφοντας πως «αυτά συχνά συμβαίνουν σε ζωντανές εμφανίσεις».

jklll

Δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις