Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το ξενοδοχείο της κόλασης: Ομαδικός βιασμός τουρίστριας
ΚΟΣΜΟΣ

Το ξενοδοχείο της κόλασης: Ομαδικός βιασμός τουρίστριας

Ομαδικός βιασμός τουρίστριας – Συλλήψεις και συνεχόμενες έρευνες Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για την αδιανόητη κακοποίηση που υπέστη μια τουρίστρια στην Ιταλία. Η 50χρονη Βρετανίδα, βιάστηκε από τουλάχιστον 12 άτομα, πολλά εκ των οποίων εργάζονταν στο γνωστό ξενοδοχείο όπου διέμενε. Το περιστατικό συνέβη την τελευταία μέρα των διακοπών της γυναίκας στο Σορέντο […]

Ομαδικός βιασμός τουρίστριας – Συλλήψεις και συνεχόμενες έρευνες

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για την αδιανόητη κακοποίηση που υπέστη μια τουρίστρια στην Ιταλία.

Η 50χρονη Βρετανίδα, βιάστηκε από τουλάχιστον 12 άτομα, πολλά εκ των οποίων εργάζονταν στο γνωστό ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Το περιστατικό συνέβη την τελευταία μέρα των διακοπών της γυναίκας στο Σορέντο τον Οκτώβρη του 2016.

Οι έρευνες των Αρχών ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές και διήρκησαν μεγάλο χρονικό διάστημα. Πλέον, έχουν συλληφθεί πέντε άτομα.

Τα υπόλοιπα εφτά άτομα που συμμετείχαν στον βιασμό παραμένουν άγνωστα στις Αρχές, με τους συνεργούς τους να εξακολουθούν να τους καλύπτουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, μέλος του προσωπικού που εργαζόταν στο μπαρ σέρβιρε την ίδια και την κόρη της ποτά με υπνωτική ουσία.

Στη συνέχεια, οδήγησε την γυναίκα σε κοντινή, έρημη πισίνα και την βίασε.

Βίασε την κόρη του – και όχι μόνο – για να αποφύγει την… κατάρα

Μετά από την πρώτη φρίκη, την οδήγησε στο δωμάτιό της όπου περίμεναν συνάδελφοί του και άλλα άτομα και ακολούθησε ο εφιάλτης με αλλεπάλληλους βιασμούς.

Μάλιστα τα «τέρατα» βιντεοσκοπούσαν την κόλαση που προκαλούσαν στη γυναίκα και ανέβασαν το βίντεο σε ένα group στο WhatsApp με την ονομασία Bad Habits.

Πολλά από τα σχόλια, ήταν επαινετικά.

Οι δράστες που συνελήφθησαν ήταν τα πρόσωπα που αναγνωρίστηκαν στο βίντεο από την Αστυνομία, ωστόσο στο σώμα της γυναίκα βρέθηκε DNA από περισσότερους άνδρες και γίνονται προσπάθειες για την ταυτοποίησή τους.

Η δίκη των συλληφθέντων θα ξεκινήσει άμεσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις