Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Το κόκκινο χαλί του MET GALA γέμισε σταυρούς (pics)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το κόκκινο χαλί του MET GALA γέμισε σταυρούς (pics)

Το ετήσιο Met Gala της Νέας Υόρκης έγινε και το κόκκινο χαλί της εκδήλωσης μόδας γέμισε σταυρούς και αγγέλους. Η μεγαλύτερη βραδιά μόδας δεν άφησε τους οπαδούς του στυλ απογοητευμένους, καθώς όλοι οι διάσημοι έπαιξαν πολύ με το θέμα «Θεϊκά Κορμιά: Μόδα και Καθολική Φαντασία». Το φετινό γκαλά θέλησε να επικεντρωθεί στη μόδα και τα […]

Το ετήσιο Met Gala της Νέας Υόρκης έγινε και το κόκκινο χαλί της εκδήλωσης μόδας γέμισε σταυρούς και αγγέλους.

Η μεγαλύτερη βραδιά μόδας δεν άφησε τους οπαδούς του στυλ απογοητευμένους, καθώς όλοι οι διάσημοι έπαιξαν πολύ με το θέμα «Θεϊκά Κορμιά: Μόδα και Καθολική Φαντασία».

Το φετινό γκαλά θέλησε να επικεντρωθεί στη μόδα και τα έργα μεσαιωνικής τέχνης, σε αυτό που το Μητροπολιτικό Μουσείο περιγράφει ως θεματική έκθεση εξετάζοντας «τη συνεχή δέσμευση της μόδας με τις αφοσιωμένες πρακτικές και παραδόσεις του καθολικισμού».

Διαβάστε ακόμα:

Game of Love: Πρεμιέρα με άγριες, «καυτές» σκηνές

Παπικές ρόμπες και αξεσουάρ που δανείστηκαν από το Βατικανό, θα εμφανιστούν δίπλα στους σχεδιαστές Dolce & Gabanna, Versace, Chanel, Balenciaga και Valentino. Η έκθεση που θα ανοίξει στις 10 Μαΐου θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά στο χθεσινό γκαλά, οι διασημότητες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Αναμφισβήτητα, πρωταγωνίστριες της βραδιάς ήταν η Ριάνα και η Κέιτι Πέρι, με την πρώτη να κάνει μια μοναδική εμφάνιση δίνοντάς μας μια άποψη του πώς θα ήταν ο Πάπας αν ήταν ροκ σταρ, ενώ η Κέιτι Πέρι μάγεψε σαν άγγελος επί γης με δίμετρα φτερά.

Όλες είχαν ντυθεί σύμφωνα με το dress code, με τολμηρούς σταυρούς στα φορέματα, στα μαλλιά, στα κοσμήματα κι όπου μπορεί να σκεφτεί κανείς. Αρκετές θέλησαν να προσεγγίσουν τη θεία πλευρά του θέματος, με αγγελικά και αέρινα φορέματα που θύμιζαν γυναίκες βγαλμένες από τον Μεσαίωνα, πανάκριβα στέμματα με πολύτιμους λίθους για να νιώσουν, έστω και για λίγο, πριγκίπισσες και βασίλισσες, ενώ άλλες θέλησαν να υποδυθούν πιο «κακούς» ρόλους, με σκούρα και έντονα κόκκινα φορέματα που παρέπεμπαν στο κακό στην Καθολική εκκλησία.

Αλυσίδες, πανοπλίες, καρφιά συνδυασμένες με παγέτες και πολύτιμους λίθους έκλεψαν την παράσταση. Άλλοι αποφάσισαν να εστιάσουν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με τον Τζάρεντ Λέτο να έχει ντυθεί Ιησούς Χριστός, ενώ η τραγουδίστρια και ηθοποιός Ζεντάγια, υποδύθηκε ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα της Καθολικής Εκκλησίας: την Ζαν ντ’Άρκ, με ένα ασημένιο φόρεμα Versace του οποίου το μπούστο θύμιζε πανοπλία ενώ ακόμη και η ζώνη έφερε πάνω της καρφιά.

 

Η Μαντόνα, από την άλλη, ευτυχώς δεν υποδύθηκε μια σέξι καλόγρια αλλά αποφάσισε να φορέσει ότι είχε και δεν είχε σε σταυρό επάνω της, θυμίζοντας σε όλους τη λάμψη της στη δεκαετία του ‘80.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις