Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στο Μάτι ψάχνουν νεκρούς, στο Μαξίμου αυθαίρετα…
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μάτι ψάχνουν νεκρούς, στο Μαξίμου αυθαίρετα…

Συνεχίζει να ψάχνει ευθύνες η κυβέρνηση, πετώντας το μπαλάκι στα αυθαίρετα, όσο οι διασώστες στο Μάτι ψάχνουν πτώματα… Υπάρχει λίστα με 2.500 αυθαίρετα σε δασική έκταση και 685 στον αιγιαλό, που προσδιορίζονται για κατεδάφιση στην Αττική, τόνισε την Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος. Μάλιστα σήμερα έχει προγραμματιστεί κοινή συνέντευξη Τύπου από τον υπουργό Εσωτερικών, […]

Φάμελλος για φωτιές

Συνεχίζει να ψάχνει ευθύνες η κυβέρνηση, πετώντας το μπαλάκι στα αυθαίρετα, όσο οι διασώστες στο Μάτι ψάχνουν πτώματα…

Υπάρχει λίστα με 2.500 αυθαίρετα σε δασική έκταση και 685 στον αιγιαλό, που προσδιορίζονται για κατεδάφιση στην Αττική, τόνισε την Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μάλιστα σήμερα έχει προγραμματιστεί κοινή συνέντευξη Τύπου από τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη και τον αναπληρωτή υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο.

Η συνέντευξη θα δοθεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αναμένεται οι τρεις  να παρουσιάσουν δέσμη μέτρων για την επιτάχυνση και απλοποίηση των διαδικασιών αντιμετώπισης πολεοδομικών και περιβαλλοντικών παραβάσεων.

Δείτε ακόμη:

tsipras

Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδινε εντολή να μην κατεδαφιστούν τα αυθαίρετα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις