Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προσπάθησε να περάσει κοκαΐνη μέσα στις φυλακές
ΕΛΛΑΔΑ

Προσπάθησε να περάσει κοκαΐνη μέσα στις φυλακές

«Λαβράκι» έπιασαν οι αστυνομικοί φρουροί κατά τυπικό έλεγχο στις φυλακές στην Κω. Ένας 22χρονος Αλβανός εμφανίστηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Κω κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου για να επισκεφτεί έναν 28χρονο ομοεθνή του κρατούμενο. Ο επισκέπτης είχε μαζί του μια σακούλα γεμάτη με διάφορα τυποποιημένα φαγώσιμα προϊόντα με σκοπό να τα δώσει στον […]

«Λαβράκι» έπιασαν οι αστυνομικοί φρουροί κατά τυπικό έλεγχο στις φυλακές στην Κω.

Ένας 22χρονος Αλβανός εμφανίστηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Κω κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου για να επισκεφτεί έναν 28χρονο ομοεθνή του κρατούμενο.

Ο επισκέπτης είχε μαζί του μια σακούλα γεμάτη με διάφορα τυποποιημένα φαγώσιμα προϊόντα με σκοπό να τα δώσει στον κρατούμενο.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας, οι αστυνομικοί φρουροί των κρατητηρίων έκαναν «φύλλο και φτερό» όλα τα προϊόντα και μέσα σε ένα από αυτά βρήκαν κρυμμένες δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 9,2 γραμμαρίων!

Ο επισκέπτης συνελήφθη αμέσως και παραδόθηκε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας, όπως και ο κρατούμενος για τον οποίο προορίζονταν τα ναρκωτικά.

Διαβάστε ακόμα:

Αστυνομικός χτυπάει αλύπητα την κόρη του μέσα στο σχολείο (vid)

Σε έρευνα που ακολούθησε στις αποσκευές του 22χρονου αλλοδαπού, βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών σε χώρο κράτησης, ενώ ο 22χρονος κατηγορείται και για κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις