Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο 15χρονος γιος αναγνώρισε τον 33χρονο ύποπτο
ΚΟΣΜΟΣ

Ο 15χρονος γιος αναγνώρισε τον 33χρονο ύποπτο

Ο 15χρονος γιος του ζευγαριού αναγνώρισε τον 33χρονο κρατούμενο για το διπλό φονικό στην Λευκωσία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταφέρει ο Πολίτης online η διαδικασία της αναγνωριστικής παράταξης έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 27/4. Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους βρέθηκε σήμερα στο ΤΑΕ και έδωσε κατάθεση ως βασικός μάρτυρας, για την […]

Ο 15χρονος γιος του ζευγαριού αναγνώρισε τον 33χρονο κρατούμενο για το διπλό φονικό στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταφέρει ο Πολίτης online η διαδικασία της αναγνωριστικής παράταξης έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 27/4.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους βρέθηκε σήμερα στο ΤΑΕ και έδωσε κατάθεση ως βασικός μάρτυρας, για την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο.

Τον νεαρό συνόδευσαν παιδοψυχίατροι και άλλα πρόσωπα του υποστηρικτικού του περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο από τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 15χρονος είχε καταθέσει στην Αστυνομία, ότι ο ένας από τους δύο δράστες που του μίλησε με ακάλυπτο πρόσωπο είχε μούσι.

Διαβάστε ακόμα:

Τα πάνω… κάτω στο διπλό φονικό μετά την κατάθεση του 33χρονου

Εδώ, πάντως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πρέπει να τονιστεί το εξής: Ότι έγκυροι νομικοί κύκλοι τονίζουν ότι η διαδικασία αναγνώρισης έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε είναι πάσχουσα.

Κι αυτό διότι οι φωτογραφίες του 33χρονου είδαν το φως δημοσιότητας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτές με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του sigmalive.com, για κατάθεση κλητεύθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και ο 33χρονος ύποπτος για το διπλό φονικό. Ο οποίος τελεί υπό 8ήμερη κράτηση.

Όπως όλα δείχνουν η γραπτή του κατάθεση αναμένεται να είναι πολύωρη και να δώσει απαντήσεις για όλα όσα ισχυρίστηκε προφορικά στους ανακριτές την περασμένη Τετάρτη το βράδυ όταν και συνελήφθη στην Αγία Νάπα.

Δεν αποκλείεται από την κατάθεση του 33χρονου να προκύψουν στοιχεία που πιθανόν να οδηγήσουν τους ανακριτές σε νέες συλλήψεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις