Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο διευθυντής του ΑΠΕ για το “χτύπημα” στη σελίδα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διευθυντής του ΑΠΕ για το “χτύπημα” στη σελίδα

Για το «χτύπημα» των Τούρκων χάκερς στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Μιχάλης Ψύλλος. Κάνοντας λόγο στο ΣΚΑΪ για συνεχείς κυβερνοεπιθέσεις από τους Τούρκους χάκερ, ο Μιχάλης Ψύλλος ανέφερε πως το απειλητικό μήνυμα τους με φράσεις όπως «θα σας ρίξουμε στη θάλασσα» […]

Για το «χτύπημα» των Τούρκων χάκερς στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Μιχάλης Ψύλλος.

Κάνοντας λόγο στο ΣΚΑΪ για συνεχείς κυβερνοεπιθέσεις από τους Τούρκους χάκερ, ο Μιχάλης Ψύλλος ανέφερε πως το απειλητικό μήνυμα τους με φράσεις όπως «θα σας ρίξουμε στη θάλασσα» διήρκησε 4 λεπτά.

Νέα τουρκική πρόκληση: Έλληνες, θα σας ρίξουμε στη θάλασσα

Κατά την εκτίμησή του «τέτοιες επιθέσεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές (στην Τουρκία)».

Επίσης, ο ίδιος ανακοίνωσε δε πως η επίθεση των Τούρκων χάκερ θα γίνει γνωστή «στα διεθνή φόρα και τις επαγγελματικές ενώσεις στις οποίες ανήκουμε».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις