Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέο σοβαρό τροχαίο με τραυματίες
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο σοβαρό τροχαίο με τραυματίες

Το τροχαίο με τους δύο σοβαρά τραυματισμένους συνέβη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο χωριό Πεντάλοφος του δήμου Ωραιοκάστρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός έχασε το έλεγχο του οχήματός του και βρέθηκε, παρασύροντας τα σιδερένια κιγκλιδώματα μίας μικρής γέφυρας, μέσα στο ρέμα της περιοχής. Σύμφωνα με το Politesoraiokastrou.gr, η πυροσβεστική υπηρεσία κατάφερε μετά από […]

Το τροχαίο με τους δύο σοβαρά τραυματισμένους συνέβη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο χωριό Πεντάλοφος του δήμου Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός έχασε το έλεγχο του οχήματός του και βρέθηκε, παρασύροντας τα σιδερένια κιγκλιδώματα μίας μικρής γέφυρας, μέσα στο ρέμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το Politesoraiokastrou.gr, η πυροσβεστική υπηρεσία κατάφερε μετά από αρκετή ώρα να απεγκλωβίσει μέσα από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο έναν άντρα και μία γυναίκα, όπου στη συνέχεια παρελήφθησαν από ασθενοφόρo του ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα:

Εντόπισαν γυναίκα 5 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, η αυξημένη ταχύτητα στην απότομη στροφή της μικρής γέφυρας σε συνδυασμό με τα χαλίκια και τις πέτρες που υπήρχαν πάνω στον δρόμο από τις δυνατές νεροποντές των προηγούμενων ημερών, ήταν οι αιτίες που το αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα στο ρέμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις