Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λουτσέσκου: «Υπήρχε στρατηγική ενάντια στον ΠΑΟΚ!»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου: «Υπήρχε στρατηγική ενάντια στον ΠΑΟΚ!»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου ερωτώμενος για τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, αναφερόμενος μόνο στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη Superleague.: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον τελικό. Έχουμε καιρό μπροστά μας. Προέχει ο Παναθηναϊκός. Θέλουμε να πάμε και να κερδίσουμε, σεβόμενοι την δουλειά […]

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου ερωτώμενος για τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, αναφερόμενος μόνο στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη Superleague.: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον τελικό. Έχουμε καιρό μπροστά μας. Προέχει ο Παναθηναϊκός. Θέλουμε να πάμε και να κερδίσουμε, σεβόμενοι την δουλειά μας και το ίδιο το άθλημα».

Παράλληλα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε νέα επίθεση σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ αυτή τη φορά στο στόχαστρο του Ρουμάνου τεχνικού βρέθηκαν και τα πειθαρχικά όργανα που τιμώρησαν την ομάδα του. Κάνοντας λόγο για κλοπή του πρωταθλήματος, ο κ. Λουτσέσκου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μία περίεργη εβδομάδα. Από την μία καλή για τις τρεις εντός έδρας νίκες, από την άλλη είχαμε την απόφαση για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ήταν μία στρατηγική για να έρθει ο ΠΑΟΚ σε μία δύσκολη κατάσταση φέτος. Αρχικά ήρθε ο Ολυμπιακός και δεν αγωνίστηκε. Βγήκε μία απόφαση, απαράδεκτη γι’ αυτό το παιχνίδι και στην συνέχεια ήρθε η ΑΕΚ και ενώ επικυρώθηκε ένα κανονικό γκολ, στη συνέχεια ακυρώθηκε.

Πρέπει να μάθουμε γιατί έγινε αυτό. Στην συνέχεια οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν βγήκαν για να παίξουν τα τελευταία λεπτά, ενώ κερδίζαμε 1-0. Στην συνέχεια οι δύο επιτροπές αποφάσισαν να μας ρίξουν. Οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν από ανθρώπους που υπηρετούν την στρατηγική αυτή. Χαρακτηριστική είναι η απόφαση που βγήκε για το παιχνίδι της Μπεσίκτας κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Εκεί ο προπονητής της Μπεσίκτας χτύπησε στο κεφάλι και το παιχνίδι διακόπηκε. Το δικαστήριο αποφάσισε να συνεχιστεί το παιχνίδι, χωρίς φιλάθλους και ένα πρόστιμο στην Φενέρ. Αυτό μας δείχνει ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στα γήπεδα. Εδώ όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Βλέποντας όλα όσα έγιναν καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά είναι αηδιαστικά. Οι άνθρωποι πίσω από αυτά δεν είναι δίκαιοι. Κάνουν παράνομα πράγματα και προσπαθούν να κλέψουν. Αυτό θα πρέπει να κριθεί. Όλοι πρέπει να κριθούν. Ακόμα και αυτοί που έβγαλαν τις αποφάσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σοκ – Νεκρός ο Πάβελ Περγκλ

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις