Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επικοινωνία Τσίπρα – Μητσοτάκη: Η πρόταση της ΝΔ για τις πυρκαγιές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικοινωνία Τσίπρα – Μητσοτάκη: Η πρόταση της ΝΔ για τις πυρκαγιές

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον κ. Αλέξη Τσίπρα με πρωτοβουλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ντοκουμέντο – σοκ από τη σύσκεψη για το Μάτι: Υπήρχαν νεκροί και έλεγαν πως όλα είναι υπό έλεγχο (vid) Ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε στον πρωθυπουργό να ζητήσουν από κοινού με το Ίδρυμα Νιάρχος, […]

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον κ. Αλέξη Τσίπρα με πρωτοβουλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ντοκουμέντο – σοκ από τη σύσκεψη για το Μάτι: Υπήρχαν νεκροί και έλεγαν πως όλα είναι υπό έλεγχο (vid)

Ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε στον πρωθυπουργό να ζητήσουν από κοινού με το Ίδρυμα Νιάρχος, να αναλάβει για την επόμενη 5ετία το κόστος της συντήρησης των εναέριων πυροσβεστικών μέσων της χώρα μας ή να συμβάλει στην απόκτηση όποιου άλλου μέσου κριθεί από τους ειδικούς απαραίτητο για την ενίσχυση της εναέριας πυρόσβεσης στην πατρίδα μας.

Ο υπουργός Άμυνας ρίχνει ευθύνες στους κατοίκους: «Φταίνε οι αυθαιρετούχοι»

«Ο κ. Τσίπρας είδε θετικά την πρότασή μου και ελπίζω να βρεθεί σύντομα ο τρόπος το Ίδρυμα Νιάρχος να προχωρήσει σε μία ακόμα σπουδαία πράξη κοινωνικής προσφοράς», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στα social media ο κ. Μητσοτάκης.

Εξάλλου, μεταξύ των κινήσεων του προέδρου της ΝΔ, όπως ενημερώνει ο ίδιος μέσω της ανάρτησής του, ήταν και η επιστολή που έστειλε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μέσω της οποίας του ζητά να εξετάσει τη δυνατότητα αυξημένης προκαταβολής από το Ταμείο Αλληλεγγύης και να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία, για την άμεση ανοικοδόμηση των πληγεισών περιοχών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις