Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα

Ανοιχτά θα είναι σήμερα τα μαγαζιά, ακόμη και με… βροχερό καιρό. Στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων- που συνεχίζονται έως τις 15 Μαΐου- ο ΣΕΛΠΕ ανακοίνωσε ότι τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν σήμερα, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα. Οι εμπορικοί σύλλογοι προτείνουν τη λειτουργία των καταστημάτων στα μέλη τους από τις […]

Ανοιχτά θα είναι σήμερα τα μαγαζιά, ακόμη και με… βροχερό καιρό.

Στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων- που συνεχίζονται έως τις 15 Μαΐου- ο ΣΕΛΠΕ ανακοίνωσε ότι τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν σήμερα, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα.

Οι εμπορικοί σύλλογοι προτείνουν τη λειτουργία των καταστημάτων στα μέλη τους από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, επιβάλλεται η αναγραφή της παλιάς και της νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών.

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.

«Πνίγηκαν» από τη σφοδρή καταιγίδα – Τραυματίες και καταστροφές (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις