Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / «Ύμνος» από το… διάστημα σε Ελλάδα και Νταλάρα (vid)
PLUS

«Ύμνος» από το… διάστημα σε Ελλάδα και Νταλάρα (vid)

Θετική εντύπωση προκαλεί το βιντεοσκοπημένο μήνυμά Ρώσου κοσμοναύτη, από το… διάστημα. Ο Ρώσος κοσμοναύτης, Αντόν Σκάπλεροφ, εξυμνεί την Ελλάδα και χαιρετίζει το Έτος Τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας, κάνοντας αναφορά και στα όμορφα μέρη της χώρας μας αλλά και στον Γιώργο Νταλάρα. «Είναι αδύνατον να ξεχαστούν οι μέρες που περνάμε στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία […]

Θετική εντύπωση προκαλεί το βιντεοσκοπημένο μήνυμά Ρώσου κοσμοναύτη, από το… διάστημα.

Ο Ρώσος κοσμοναύτης, Αντόν Σκάπλεροφ, εξυμνεί την Ελλάδα και χαιρετίζει το Έτος Τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας, κάνοντας αναφορά και στα όμορφα μέρη της χώρας μας αλλά και στον Γιώργο Νταλάρα.

«Είναι αδύνατον να ξεχαστούν οι μέρες που περνάμε στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσονται δραστήρια τα θέρετρα στη Ν. Ρωσία. Ζήτω η Φιλία της Ρωσίας και της Ελλάδας», είναι μέρος του λόγου του.

Διαβάστε ακόμα:

Οι «καυτοί» προορισμοί του TripAdvisor για το 2018

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Ήρωα της Ρωσίας έρχεται λίγες ημέρες μετά την επίσημη έναρξη στη Μόσχα του Έτους Τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας 2017-2018, με μία φαντασμαγορική συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ΜΙΤΤ.

Ο κος Σκάπλεροφ αναφέρθηκε ακόμη και στον ελληνικής καταγωγής Ρώσο κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσίχιν, αλλά και σε μία εκ των δράσεων που εντάσσονται στο πλαίσιο του εορτασμού του Έτους Τουρισμού.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις