Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Όταν ο Σώρρας κυκλοφορούσε σαν καλόγερος στην Πατησίων…
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν ο Σώρρας κυκλοφορούσε σαν καλόγερος στην Πατησίων…

Tου Πέτρου Καρσιώτη Η Αστυνομία γνώριζε από τα τέλη του 2017 ότι ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, κυκλοφορούσε ανοιχτά μέσα στον κόσμο, μεταμφιεσμένος σε… καλόγερο, με μακριά γένια και καλυμμαύχι! Έτσι, όταν το απόγευμα του Σαββάτου οι 15 αστυνομικοί σπάζοντας την πόρτα μπήκαν στο σπίτι-κρησφύγετο του καταζητούμενου στον Άλιμο, καθόλου δεν εξεπλάγησαν όταν είδαν μπροστά τους τον […]

Tου Πέτρου Καρσιώτη

Η Αστυνομία γνώριζε από τα τέλη του 2017 ότι ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, κυκλοφορούσε ανοιχτά μέσα στον κόσμο, μεταμφιεσμένος σε… καλόγερο, με μακριά γένια και καλυμμαύχι!

Έτσι, όταν το απόγευμα του Σαββάτου οι 15 αστυνομικοί σπάζοντας την πόρτα μπήκαν στο σπίτι-κρησφύγετο του καταζητούμενου στον Άλιμο, καθόλου δεν εξεπλάγησαν όταν είδαν μπροστά τους τον Σώρρα με μακριά μαλλιά, γένια και μαύρα ρούχα, εμφάνιση που παρέπεμπε σε ιερέα.

Η πληροφορία ότι ο Αρτέμης Σώρρας, καταζητούμενος από το Μάρτιο του 17 κυκλοφορούσε ως καλόγερος, ήρθε σε γνώση της Αστυνομίας μετά τη δημοσιοποίηση στοιχείων από μια απρόσμενη «συνάντηση» μαζί του, πρώην συνεργάτη του.

Στα τέλη Δεκεμβρίου 2017, στην οδό Πατησίων, ο πρώην συνεργάτης του στην «Ελλήνων Συνέλευση» τον αναγνώρισε, ντυμένο… καλόγερο και τον φώναξε μέσα στον κόσμο με το όνομά του.

Ο Σώρρας δεν ανταποκρίθηκε και κινήθηκε να φύγει

Ο Σώρρας δεν ανταποκρίθηκε και επιτάχυνε το βήμα του να φύγει. Ο πρώην συνεργάτης του που τον γνώριζε τόσο καλά, τον ακολούθησε. Εκνευρισμένος ο καταζητούμενος του είπε κοφτά ότι «κάνει λάθος». Και ότι «δεν είναι αυτός που νομίζει».

Τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν σε τοπική εφημερίδα της αχαϊκής πρωτεύουσας, τον «Κόσμο της Πάτρας» και η Αστυνομία με έρευνα στο σημείο της συνάντησης (βιντεοληπτικό υλικό κλπ) πείστηκε ότι επρόκειτο για τον καταζητούμενο Σώρρα.

Κι άλλη μυστική κρύπτη, μέσα στην κρύπτη του Σώρρα

Στο κρησφύγετο του Αλίμου που ανήκει σε άλλο δικό του άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε κι άλλη κρύπτη, την οποία αν δεν γνώριζε κάποιος, δεν μπορούσε εύκολα να υποψιαστεί.

Αυτή ήταν στο υπόγειο, αλλά δεν φαινόταν πουθενά η πρόσβαση καθώς ήταν καλυμμένη.

Σε περίπτωση που γινόταν απλή έρευνα δεν θα τον έβρισκαν εύκολα.

Έβγαινε κάθε τρεις μέρες για προμήθειες τροφίμων

Ο άνθρωπος που κατηγορείται για υπόθαλψη και θα δικαστεί στο Αυτόφωρο, έβγαινε στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας κάθε τρεις ημέρες για την αναγκαία αγορά τροφίμων και επέστρεφε στο σπίτι του Αλίμου μπαίνοντας από το γκαράζ.

Στα ίχνη του γιου κατά μία εκδοχή

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο έφθασε η Αστυνομία στο σπίτι του Αλίμου, όπου φαίνεται ότι διέμενε τον περισσότερο καιρό της αναζήτησής του ο Σώρρας, μία πληροφορία που διέρρευσε ανέφερε ότι παρακολούθησαν το γιο του κι έφθασαν εκεί.

Όμως αυτό θα μπορούσε να γίνει και νωρίτερα, δεδομένου του μεγάλου χρόνου που παρέμεινε στο ημιυπόγειο της Μαινάνδρου.

Πληροφορία από άγνωστο έφτασε στην αστυνομία

Έτσι, έρχεται άλλη πληροφορία που αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες άγνωστος, έδωσε πληροφορία για το σπίτι σε υπηρεσία της αστυνομίας και από εκεί διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια, οι αστυνομικοί της οποίας έθεσαν διακριτικά το σπίτι σε παρακολούθηση…

Σοβαρή υπόθεση διαφθοράς: Έδιναν διπλώματα, χωρίς εξετάσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις