Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Όλες τόνε θέλετε, λούγκρες” – Σοκ από τη νέα “έκρηξη” λατρείας του Κραουνάκη για τον… Κρητίκαρο (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Όλες τόνε θέλετε, λούγκρες” – Σοκ από τη νέα “έκρηξη” λατρείας του Κραουνάκη για τον… Κρητίκαρο (vid)

Το… βαρύ ζεϊμπέκικο του… ασήκωτου Παύλου Πολάκη λίγες ώρες μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις λατρείας του Σταμάτη Κραουνάκη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως Τόσο για τις φιγούρες, το πέσιμο στο πάτωμα, όσο και για το τσιγάρο στο στόμα, ακόμα μια φορά. Άλλοι βέβαια δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία τις τελευταίες ημέρες είναι τόσο τραγική, που τα βίντεο στο […]

Δηλώσεις-Κραουνάκη-για-Πολάκη.jpg

Το… βαρύ ζεϊμπέκικο του… ασήκωτου Παύλου Πολάκη λίγες ώρες μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις λατρείας του Σταμάτη Κραουνάκη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως

Τόσο για τις φιγούρες, το πέσιμο στο πάτωμα, όσο και για το τσιγάρο στο στόμα, ακόμα μια φορά. Άλλοι βέβαια δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία τις τελευταίες ημέρες είναι τόσο τραγική, που τα βίντεο στο προφίλ του Πολάκη είναι προκλητικά.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης τραγουδούσε «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» και ο “άγριος” υπουργός που με κάθε ευκαιρία απειλεί θεούς και δαίμονες, χόρευε με το τσιγάρο στο στόμα… εν μέσω κόκκινων χαρτοπετσετσών και αποθέωσης, από πελάτες που είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, που παρουσιάζει εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», μέσω της εκπομπής του θέλησε να διηγηθεί από την πλευρά του την βραδιά στις «Γραμμές», το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Μ’ ένα νεύμα δικό του κι ένα δικό μου, ανέβηκε ο υπουργός στην πίστα, λέει ο μουσικοσυνθέτης και συνεχίζει αποκαλώντας «λούγκρες» όσους σχολίασαν το γεγονός, που κάνουν ό,τι κάνουν και λένε όσα λένε γιατί… «τον θέλουν τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

Όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης

«Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν’ ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (σσ ο Πολάκης), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral […], ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις