Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χυδαίες κουβέντες Πολάκη: Μόνο που σε τρολάρω, αξία σου δίνω “επιστήμονα” της χολέρας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χυδαίες κουβέντες Πολάκη: Μόνο που σε τρολάρω, αξία σου δίνω “επιστήμονα” της χολέρας

Βαριές κουβέντες για τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, έγραψε στο Facebook ο Παύλος Πολάκης μετά τις καταγγελίες της Ομοσπονδίας για «κρυφτούλι» του υπουργείου με τους εγκαυματίες από την πυρκαγιά, μιας και δεν υπήρχαν επίσημα στοιχεία. Σε ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός αποκαλεί τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ «καθηγητή εντατικής θεραπείας στα ΜΜΕ και τον προτρέπει να […]

Πολακης

Βαριές κουβέντες για τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, έγραψε στο Facebook ο Παύλος Πολάκης μετά τις καταγγελίες της Ομοσπονδίας για «κρυφτούλι» του υπουργείου με τους εγκαυματίες από την πυρκαγιά, μιας και δεν υπήρχαν επίσημα στοιχεία.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός αποκαλεί τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ «καθηγητή εντατικής θεραπείας στα ΜΜΕ και τον προτρέπει να ανοίξει κανένα βιβλίο για τους εγκαυματίες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

«Προς πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ, ΔΕ βοηθό-νοσηλευτή στο Δρομοκαΐτειο και εσχάτως “καθηγητή ” εντατικής θεραπείας στα ΜΜΕ:

Άνοιξε κανα βιβλίο εντατικής (πχ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Χ.Ρούσσος ή CURRENT THERAPY OF TRAYMA AND SURGICAL CRITICAL CARE, Juan Asensio) την επόμενη φορά που θα θελήσεις να δώσεις “επιστημονικοφανή” βαρύτητα στις λυσσώδεις, αντικυβερνητικές και μόνο, συνδικαλιστικές σου ανακοινώσεις!!

ΑΝΟΙΞΕ και ΔΙΑΒΑΣΕ για τη φυσική ιστορία των εγκαυματιών (τι σου λέω τώρα…) και μέσα από ποιους μηχανισμούς και συστηματικές επιπλοκές, οι ασθενείς αυτοί επιβαρύνονται και μετά την πρώτη εβδομάδα νοσηλείας τους,απαιτώντας τότε νοσηλεία σε ΜΕΘ…

και μην ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ (τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κρύβει ασθενείς και τη βαρύτητα τους !!!!!!!!!!!!

Άιντε, γιατί και μόνο που σε τρολλαρω, αξία που δεν έχεις σου δίνω, συνδικαλιστή της πλακας και “επιστήμονα” του καρναβαλιού και της χολέρας!!!!!».

Δείτε ακόμη:

Τα «έχασαν» και οι δημοσιογράφοι με την ατάκα της Αυλωνίτου: «Αυτή η π@@@ιά»! (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις