Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χοντρός καβγάς Μπαλατσινού με πασίγνωστο δημοσιογράφο, για την… κατσίκα
LIFESTYLE

Χοντρός καβγάς Μπαλατσινού με πασίγνωστο δημοσιογράφο, για την… κατσίκα

Viral έχει γίνει από χθες το βίντεο με την επιχείρηση της διάσωσης της κατσίκας στην Πάτμο από την Τζένη Μπαλατσινού. Η ίδια, πόσταρε ένα βιντεάκι που την δείχνει να σκαρφαλώνει σε ένα βράχο για να προσεγγίσει μια κατσίκα που είχε «μπερδευτεί» σε μια κορυφή. Το θέμα σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media. Δεν παίζονται Φιλιππίδης – Χαϊκάλης: Στο […]

Viral έχει γίνει από χθες το βίντεο με την επιχείρηση της διάσωσης της κατσίκας στην Πάτμο από την Τζένη Μπαλατσινού.

Η ίδια, πόσταρε ένα βιντεάκι που την δείχνει να σκαρφαλώνει σε ένα βράχο για να προσεγγίσει μια κατσίκα που είχε «μπερδευτεί» σε μια κορυφή.

Το θέμα σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media.

Δεν παίζονται Φιλιππίδης – Χαϊκάλης: Στο στόχαστρο η Μπαλατσινού (vid)

Ένα από αυτά τα σχόλια ήταν του Κώστα Βαξεβάνη. «Προσωπικά δείχνω κατανόηση σε ανθρώπους της πόλης που δεν ξέρουν πως τα κατσίκια σκαρφαλώνουν σαν κατσίκια και τα ψάρια δεν κινδυνεύουν από πνιγμό. Το θέμα είναι πως κάποιοι απ’ αυτούς αντιμετωπίζουν ακόμη και την άγνοιά τους ως life style βιντεσκοπώντας την».

Η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε: «Σε ευχαριστώ βρε Κώστα που με βάζεις στην θέση μου, ως αστή  «ξανθιά» Δεν ήξερα πως τα κατσίκια ζούνε στα βράχια… Αααα και btw τα παιδιά μου, ήταν οι κάποιοι..Ξαναμπές  στο κόσμο της συνωμοσιολογίας σου..και ρίξε καμία βουτιά να χαλαρώσεις».

Σε ευχαριστώ βρε Κώστα που με βάζεις στην θέση μου, ως αστή «ξανθιά» Δεν ήξερα πως τα κατσίκια ζούνε στα βράχια… Αααα και btw τα παιδιά μου, ήταν οι κάποιοι..Ξαναμπές στο κόσμο της συνωμοσιολογίας σου..και ρίξε καμία βουτιά να χαλαρώσεις.

Ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε στη συνέχεια ξανά στην Τζένη Μπαλατσινού:  «Αγαπητή Τζένη.Κέρδισες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου και αυτό είναι πιο σημαντικό απ το να σε διακωμωδούν.Φαντάζομαι τα παιδιά σου θα δημοσίευσαν και το βίντεο. Σε κάθε περίπτωση μην επιχειρήσεις διάσωση ψαριού στη θάλασσα, δεν πνίγεται».

Και η Τζένη Μπαλατσινού με τη σειρά της ανταπάντησε: «Αγαπητέ Κώστα. Μετά από 28 χρόνια δημοσιότητας.. η κρυάδες σου, δεν μου προσθέτουν τίποτα. #διεσωσε το χιούμορ σου, αν ποτέ γνωρίστηκε με αυτό.. κι #asemas εδώ στο #lifestyle να χαριεντιζόμαστε.. #έλεος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις