Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία!
ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου, ο οποιος έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές. Εδώ και ένα μήνα ο κλοιός είχε σφίξει για τον επιχειρηματία ο οποίος κατηγορείται για παράνομη δράση στον τομέα της αγοραπωλησίας όπλων και άλλων ειδών, όπως σφαιρών, tazer, replica όπλων κ.α. Σύλληψη 64χρονου […]

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου, ο οποιος έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές.

Εδώ και ένα μήνα ο κλοιός είχε σφίξει για τον επιχειρηματία ο οποίος κατηγορείται για παράνομη δράση στον τομέα της αγοραπωλησίας όπλων και άλλων ειδών, όπως σφαιρών, tazer, replica όπλων κ.α.

Σύλληψη 64χρονου για εμπρησμούς

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έχουν βρεθεί και κατασχεθεί πυροβόλα όπλα διαφόρων τύπων, τα οποία προέρχονται από τη Βουλγαρία, αλλά και από άλλες χώρες.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι γνώριμος των Αρχών καθώς, έχει διαπράξει πολλές παρανομίες που σχετίζονται με πλαστά έγγραφα, πλαστές ταυτότητες, ψεύτικα ΑΦΜ κ.α.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 2-3 τηλεφωνικά νούμερα, στα οποία δεχόταν τις παραγγελίες για όπλα από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις