Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χαμός στον Ολυμπιακό για το ηχητικό με Πρίντεζη – Πήρε θέση και ο Τολιόπουλος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαμός στον Ολυμπιακό για το ηχητικό με Πρίντεζη – Πήρε θέση και ο Τολιόπουλος

Σάλος έχει ξεσπάσει στους “ερυθρόλευκους” μετά την αποκάλυψη για τον Γιώργο Πρίντεζη. Σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ιστοσελίδα, ακούγεται ο αρχηγός του Ολυμπιακού, να περιγράφει στους συμπαίκτες του, στην ομαδική συνομιλία τους στο Whatsapp την τραγικότητα της οικονομικής κατάστασης, μαζί και την απόφασή του να μην κατεβεί στο ματς με την Χίμκι. Ένα ματς στο […]

Πρίντεζης

Σάλος έχει ξεσπάσει στους “ερυθρόλευκους” μετά την αποκάλυψη για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ιστοσελίδα, ακούγεται ο αρχηγός του Ολυμπιακού, να περιγράφει στους συμπαίκτες του, στην ομαδική συνομιλία τους στο Whatsapp την τραγικότητα της οικονομικής κατάστασης, μαζί και την απόφασή του να μην κατεβεί στο ματς με την Χίμκι.

Ένα ματς στο οποίο τελικά ο Πρίντεζης αγωνίστηκε, αφού πήρε κάποια ελάχιστα χρήματα έναντι της μεγάλης οφειλής που έχει απέναντί του η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, με δήλωση του μετά το τέλος του All Star Game που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, πήρε θέση, έξαλλος.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας τόνισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό και σημείωσε πως το ηχητικό είναι παράνομο.

«Γνωρίζω ότι κυκλοφορεί ένα ηχητικό που έχει βγει παράνομα τον τελευταίο μήνα, ήμουν σίγουρος ότι θα έβγαινε. Προσωπικά θέλω να πω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι για την επίτευξη των στόχων μας. Παραμένουμε μια οικογένεια και αυτό ισχύει και αυτό είναι το σημαντικότερο».

Ξέρεις πως έχει κυκλοφορήσει αυτό το ηχητικό; «Έχει γίνει παράνομα αυτό το πράγμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν γνωρίζω πώς και τι. Πιστεύω στο μέλλον να δούμε πώς έγινε».

Θέση πήρε και ο Τολιόπουλος

Ο πρώην συμπαίκτης του Βασίλης Τολιόπουλος πήρε θέση για το ηχητικό φέρεται να λέει ότι υπάρχουν οικονομικές οφειλές προς το πρόσωπό του.

Ο 23χρονος γκαρντ του Άρη τόνισε πως δεν έχει σχέση με την δημοσιοποίηση του ηχητικού μηνύματος και ανέφερε πως συνεχίζει να ασχολείται μόνο με το μπάσκετ.

«Σε απάντηση χθεσινού συκοφαντικού δημοσιεύματος που με εμπλέκει σε κάποιο θέμα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν δημοσιοποίησα με κανέναν τρόπο καμία δήλωση κανενός παίκτη του Ολυμπιακού, φυσικά ούτε και οτιδήποτε σχετικό με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Επιμένω να ασχολούμαι με το μπάσκετ και μόνον με αυτό», αναφέρει η γραπτή δήλωση του τέως γκαρντ του Ολυμπιακού και νυν του Άρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις