Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χάος στο Μαρούσι, επιπλέουν αυτοκίνητα – Έκκληση από Καραμέρο (vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Χάος στο Μαρούσι, επιπλέουν αυτοκίνητα – Έκκληση από Καραμέρο (vids)

Bρέχει καταρρακτωδώς στα βόρεια προάστια – Πολλοί κεντρικοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, όπως η Αμαρουσίου- Χαλανδρίου  Το κύμα κακοκαιρίας εκδηλώνεται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ στο Μαρούσι πέφτει χαλάζι. Η Πυροσβεστική έως τις 14:50 είχε δεχθεί 120 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε οδηγούς από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από […]

Bρέχει καταρρακτωδώς στα βόρεια προάστια – Πολλοί κεντρικοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, όπως η Αμαρουσίου- Χαλανδρίου 

Το κύμα κακοκαιρίας εκδηλώνεται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ στο Μαρούσι πέφτει χαλάζι.

Η Πυροσβεστική έως τις 14:50 είχε δεχθεί 120 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε οδηγούς από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Βόρεια Πεντέλη, Κηφισιά, Μαρούσι και Βριλήσσια.

Έκκληση στους πολίτες να μην κυκλοφορούν πεζοί στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και την Κονίτσης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης απηύθυνε μέσω στου ΣΚΑΙ ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος.

«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό.» είπε.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει προβλήματα σε διάφορους δρόμους της Αττικής

Σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων είναι κλειστή για τα οχήματα η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Βασιλόπουλου στη Νέα Ερυθραία.

Προβλήματα υπάρχουν και στη γέφυρα Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Λαμία, κυρίως στη δεξιά λωρίδα.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και τον παράδρομο της Εθνικής στη Ν.Ερυθραία.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ

Oι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται από την αρχή της εβδομάδας σε αρκετές περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Videos: Protothema, Newsit

Δείτε επίσης: 

Τραγωδία: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Νεκρός 18χρονος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις