Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φωτάκης: Με μονοκατοικία στο Ψυχικό, έκανε αίτηση για… επίδομα ενοικίου!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτάκης: Με μονοκατοικία στο Ψυχικό, έκανε αίτηση για… επίδομα ενοικίου!

Παράνομη αποδεικνύεται η αίτηση επιδόματος ενοικίου που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Φωτάκης, καθώς την ίδια ώρα φαίνεται να διέμενε σε πολυτελές μονοκατοικία 260 τ.μ. στο Νέο Ψυχικό, σύμφωνα τουλάχιστον με τη δήλωση Πόθεν Έσχες του! Μετά την περίπτωση που αποκαλύφθηκε για την Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία έλαβε το επίδομα ενώ διέθετε σπίτι στην Αττική, σειρά είχε ο Κωνσταντίνος […]


Παράνομη αποδεικνύεται η αίτηση επιδόματος ενοικίου που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Φωτάκης, καθώς την ίδια ώρα φαίνεται να διέμενε σε πολυτελές μονοκατοικία 260 τ.μ. στο Νέο Ψυχικό, σύμφωνα τουλάχιστον με τη δήλωση Πόθεν Έσχες του!

Μετά την περίπτωση που αποκαλύφθηκε για την Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία έλαβε το επίδομα ενώ διέθετε σπίτι στην Αττική, σειρά είχε ο Κωνσταντίνος Φωτάκης, με την δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του να «σκάει» σαν βόμβα, την ώρα που οι διατάξεις για τους βουλευτές, που επεκτάθηκαν και στα εξωκοινοβουλευτικά μέλη της κυβέρνησης, αφορούσαν πρόσωπα που δεν είχαν χώρο διαμονής στην Αττική.

Την αποκάλυψη έκανε μέσω Τwitter η Ομάδα Αλήθειας, ομάδα που σχετίζεται με τη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Φωτάκης, πάντως, παρεμβαίνοντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, διευκρίνισε πως δεν εισέπραξε τελικά τα χρήματα, παραδέχθηκε πως έκανε αίτηση, αλλά πρόσθεσε ότι τελικά έμεινε σε διαμέρισμα με τον γιο του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις