Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρικτή δολοφονία στον Πειραιά: «Ο πατέρας μου ήταν πρόβατο, ήθελε να τη διώξει αλλά τη λυπόταν» (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρικτή δολοφονία στον Πειραιά: «Ο πατέρας μου ήταν πρόβατο, ήθελε να τη διώξει αλλά τη λυπόταν» (vid)

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία γύρω από το έγκλημα στον Πειραιά, με θύμα έναν 79χρονο, ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στην οδό Σαχτούρη. Τον ηλικιωμένο έσφαξε η 50χρονη φίλη του από τη Χιλή, η οποία έχει ομολογήσει. Ο 79χρονος βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του το μεσημέρι της Τετάρτης. Είχε χτυπήματα […]

Έγκλημα στον Πειραιά

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία γύρω από το έγκλημα στον Πειραιά, με θύμα έναν 79χρονο, ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στην οδό Σαχτούρη.

Τον ηλικιωμένο έσφαξε η 50χρονη φίλη του από τη Χιλή, η οποία έχει ομολογήσει.

Ο 79χρονος βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του το μεσημέρι της Τετάρτης. Είχε χτυπήματα από μαχαίρι και από μια γλάστρα στο κεφάλι.

Το στόμα του ήταν κλεισμένο με μανταλάκια.

«Ήθελε να την διώξει αλλά τη λυπόταν» λέει η κόρη του θύματος, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου».

«Είχε πάρει και τα πράγματά της και τα είχε στο σπίτι μας, την είχε εκεί. Κάποια στιγμή μου λέει ο πατέρας μου, δεν αντέχω άλλο θέλω να τη διώξω και δεν σηκώνεται να φύγει από το σπίτι. Την έδιωξε και την ξαναμάζεψε πάλι. Και να το αποτέλεσμα!» λέει η κόρη του 79χρονου.

«Ταξίδευε 30 χρόνια στη θάλασσα. Είμαστε δυο κόρες κι ένας γιος. Δεν τον χαρήκαμε, συνέχεια ταξίδευε κι η μητέρα μου μας μεγάλωνε. Ήθελε να τη διώξει κι αυτή τον παρακάλαγε να την κρατήσει γιατί δεν είχε πού να πάει. Τη λυπόταν» προσθέτει.

Όπως λέει η κόρη του ηλικιωμένου, η ίδια δεν είχε γνωρίσει ποτέ προσωπικά την 50χρονη γυναίκα, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας της έμενε για αρκετό καιρό μαζί της.

«Πρώτη φορά την είδα όταν την κατέβασαν οι αστυνομικοί. Δεν την είχα ξαναδεί εγώ. Δεν πήγαινα στο σπίτι. Τον έβλεπα έξω. Θέλω την τιμωρία της. Όταν την κατέβασαν οι αστυνομικοί φώναζε “Δεν τον σκότωσα εγώ, δεν τον σκότωσα εγώ”».

Σύμφωνα με την κόρη του θύματος, ο ηλικιωμένος έλεγε στα παιδιά του να πάνε στο διαμέρισμα, όμως εκείνα δεν πήγαιναν εξαιτίας της 50χρονης. Παρ’ όλα αυτά, όπως λέει δεν είχαν πρόβλημα με τον πατέρα τους, είχαν καλές σχέσεις.

«Ήμασταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας σαν οικογένεια, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Ο πατέρας μου ήταν ένα πρόβατο» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Ρούλα.

Η 50χρονη φαίνεται ωστόσο ότι είχε περίεργη συμπεριφορά, κάτι που είχε γίνει αντιληπτό στη γειτονιά.

«Μου είπαν από τη γειτονιά ότι πήγαινε στο μπακάλικο και έπαιρνε ξίδι και έκανε μπάνιο και λουζόταν με αυτό. Είχε φαντασιώσεις ότι είχε πάρει το σπίτι φωτιά, έβλεπε φωτιές γύρω της. Και μένα μου τα είπαν δεν τα ήξερα…» λέει η κόρη του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις