Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρίκη: 24χρονος βίασε και σκότωσε 11χρονη!
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: 24χρονος βίασε και σκότωσε 11χρονη!

Ένας 24χρονος απήγαγε την 11χρονη, τη βίασε, τη σκότωσε και επέστρεψε στον γάμο του φίλου του. Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία. Σύμφωνα με τη Dailymail, ο Uttam Sahu κατηγορείται πως παρέσυρε την 11χρονη μακριά από το γαμήλιο πάρτι του φίλου του στη συνοικία Kabirdham στο Chhattisgarh. Αφού της έταξε ένα κρύο ποτό, την πήρε 1,5 χιλιόμετρο μακριά […]

Ένας 24χρονος απήγαγε την 11χρονη, τη βίασε, τη σκότωσε και επέστρεψε στον γάμο του φίλου του.

Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία. Σύμφωνα με τη Dailymail, ο Uttam Sahu κατηγορείται πως παρέσυρε την 11χρονη μακριά από το γαμήλιο πάρτι του φίλου του στη συνοικία Kabirdham στο Chhattisgarh.

Αφού της έταξε ένα κρύο ποτό, την πήρε 1,5 χιλιόμετρο μακριά σε ένα έρημο και σκοτεινό σημείο. Εκεί τη βίασε και τη σκότωσε με μια τσιμεντόπλακα.

Διαβάστε ακόμα

Καταγγελία: 22χρονος βίασε 18χρονο!

Στη συνέχεια, γύρισε στο πάρτι και έκανε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, με το πουκάμισό του να είναι μες τα αίματα. «Άφησε το σώμα της χωρίς καθόλου ρούχα και γύρισε στον γάμο. Δεν ήξερε ότι είχε αίμα στο πουκάμισό του».

Όπως αναφέρουν οι μάρτυρες, ο δράστης είχε τα μάτια του στο κορίτσι όλο το βράδυ. Η οικογένεια της 11χρονης άρχισε να την ψάχνει αφού ο δράστης γύρισε στον γάμο.

Οι αρχές βρήκαν το πτώμα του κοριτσιού το επόμενο πρωί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις