Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φορολοταρία: Μήπως είσαι στους 1.000 τυχερούς;
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολοταρία: Μήπως είσαι στους 1.000 τυχερούς;

Ολοκληρώθηκε η 19η δημόσια κλήρωση για την φορολοταρία, από το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ. Όπως κάθε φορά, 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος.. Τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα. Επίσης, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον […]

Ολοκληρώθηκε η 19η δημόσια κλήρωση για την φορολοταρία, από το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ.

Όπως κάθε φορά, 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος.. Τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα. Επίσης, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Για να δείτε αν είστε μεταξύ των 1.000 τυχερών που κερδίζουν πατήστε εδώ

Οι νικητές

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr, όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς που ανέδειξε η φορολοταρία. Για να δει κάποιος το πλήθος των λαχνών, αλλά και την αξία των συναλλαγών που πραγματοποιήσατε τους προηγούμενους μήνες θα πρέπει να μπει στην ειδική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ εισάγοντας τους κωδικούς του Taxisnet.

Οι φορολογούμενοι ακολουθούν αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi

Επιλέγουν: Είσοδος στην εφαρμογή, όπου θα τους ζητηθούν το όνομα χρήστη και ο κωδικός τους στο TAXISnet.

Στη συνέχεια επιλέγουν εκτύπωση, στο πλαίσιο που αναφέρει «Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί». (Προσοχή: Επιλέγοντας «εκτύπωση» δεν εκτυπώνονται απευθείας).

Ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου φαίνονται αναλυτικά οι λαχνοί. Σε αυτό το παράθυρο υπάρχει σημείωση πόσοι από αυτούς τους λαχνούς κερδίζουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις