Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φανατικός του Πολάκη ο Κραουνάκης: Αυτό που σιχαίνεστε εγώ το αγαπώ, στ΄ @@@δια μου το κόστος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φανατικός του Πολάκη ο Κραουνάκης: Αυτό που σιχαίνεστε εγώ το αγαπώ, στ΄ @@@δια μου το κόστος

Τη δήλωση λατρείας που δημοσίευσε ο ιστότοπος FAQ για τον Παύλο Πολάκη «μαζεύει» ο Σταμάτης Κραουνάκης Ο ιστότοπος FAQ πόσταρε στο Twitter δήλωση του Σταμάτη Κραουνάκη στην οποία αποθέωσε τον υπουργό. «Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !… Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ…ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και […]

Σταμάτης-Κραουνάκης.jpg

Τη δήλωση λατρείας που δημοσίευσε ο ιστότοπος FAQ για τον Παύλο Πολάκη «μαζεύει» ο Σταμάτης Κραουνάκης

Ο ιστότοπος FAQ πόσταρε στο Twitter δήλωση του Σταμάτη Κραουνάκη στην οποία αποθέωσε τον υπουργό.

«Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !… Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ…ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πώς να το πω…».

«Συγγνώμη παιδιά αυτή τη δήλωσή μου για τον Πολάκη που τη βρήκατε δημοσιευμένη και την ανακυκλώνετε;», διερωτάται ο καλλιτέχνης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σε σχόλιο του, κάτω από την ανάρτηση, ξεκαθαρίζει: «Λοιπόν παιδιά πουθενά δεν έχω δώσει συνέντευξη ή τέτοια δήλωση. Αγαπώ Πολάκη, μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς του είναι ο μόνος που τολμά».

«Το να ανακυκλώνεται μια δήλωση που δεν έχω κάνει, είναι πολύ ύποπτο και δεν κάνει σε τίποτα καλό από το να οξύνει ανόητες αντιθέσεις. Άμα βρείτε την πηγή ενημερώστε με», προσθέτει.

Η ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη

«Όλο αυτό που εσείς σιχαίνεστε εγώ το αγαπώ» 

Σήμερα ωστόσο εξέφρασε ανοιχτά τη λατρεία του για τον Παύλο Πολάκη στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Τον αγαπώ γιατί μου μοιάζει. Αν ήμουν στη θέση του θα είχα την ίδια οξύτητα και χειρότερη και πιστεύω ότι κάνει μάχη τρελή από το πόστο του» είπε ο τραγουδοποιός σε συνέχεια των δηλώσεών του.

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την αγάπη αυτή παρά τα όσα κάνει και λέει ο Παύλος Πολάκης, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε ότι «δεν μπορείς να έχεις στάση κριτική απέναντι σε έναν άνθρωπο που αγαπάς».

«Δεν με χαλάει τίποτα. Θα τον ψήφιζα. Τον καραγουστάρω. Όλο αυτό που εσείς σιχαίνεστε εγώ το αγαπώ» συνέχισε ο συνθέτης.

«Θέλω κάποιον να λέει την αλήθεια στ΄ @@@δια μου το πολιτικό κόστος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις