Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φίλης: Πώς δεν έχουμε κάνει τίποτε; Έχουμε… διακόψει το πρωτάθλημα τρεις φορές!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φίλης: Πώς δεν έχουμε κάνει τίποτε; Έχουμε… διακόψει το πρωτάθλημα τρεις φορές!

Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Σαββίδης, λέει ο Φίλης Σε συνέντευξη στο «Θέμα 104,6», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αστειεύτηκε γύρω από σχέσεις κυβέρνησης- Σαββίδη διερωτώμενος «τι χάρες του έχουμε κάνει;». Ο Σαββίδης ήρθε στην Ελλάδα επί κυβερνήσεως Σαμαρά, έσπευσε να πει για να επιχειρηματολογήσει υπέρ του κυβερνώντος κόμματος. Από την άλλη ήταν κάθετος ότι «είναι άδικο […]

Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Σαββίδης, λέει ο Φίλης

Σε συνέντευξη στο «Θέμα 104,6», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αστειεύτηκε γύρω από σχέσεις κυβέρνησης- Σαββίδη διερωτώμενος «τι χάρες του έχουμε κάνει;».

Ο Σαββίδης ήρθε στην Ελλάδα επί κυβερνήσεως Σαμαρά, έσπευσε να πει για να επιχειρηματολογήσει υπέρ του κυβερνώντος κόμματος.

Από την άλλη ήταν κάθετος ότι «είναι άδικο να τιμωρούνται όλες οι ποδοσφαιρικές ομάδες…» για κάτι που ευθύνεται ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, «ο οποίος και πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά…».

Spiegel: Σαββίδης και Τσίπρας οφείλουν πολλά ο ένας στον άλλον

Ο κ. Φίλης, έριξε τις ευθύνες για την παρακμή του ποδοσφαίρου στους προηγούμενους

Και όταν ο δημοσιογράφος του υπενθύμισε ότι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της πρώτης κυβέρνησης  είχε δεσμευθεί για «κάθαρση, διαφάνεια, σκληρούς κανόνες» στον κόσμο του ποδοσφαίρου, και έκτοτε έχουν περάσει τρία χρόνια «πρώτης φορά…» αριστερής διακυβέρνησης  χωρίς να έχει αλλάξει τίποτε,ο κ. Φίλης δήλωσε «πώς δεν έχουμε κάνει τίποτε! Έχουμε… διακόψει το πρωτάθλημα τρεις φορές…!

Δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά Σαββίδη και ΠΑΟΚ

Ο κ.Φίλης μίλησε και στο Real FM και αναφέρθηκε στους δύο στρατιωτικούς

«Είναι ένα κρίσιμο θέμα και η κυβέρνηση κάνει όλες τις αναγκαίες κινήσεις για να επιστρέψουν οι άνθρωποι στην οικογένειά τους. Είμαστε προβληματισμένοι από τη στάση της Τουρκίας, δείχνει ότι επιδιώκει να δημιουργήσει πολλά μέτωπα για να κλείσει το Κουρδικό και αυτό πρέπει να το έχουμε κατά νου. Πρέπει να γίνουν όλες οι κινήσεις. Ταυτίζομαι με την αγωνία των ανθρώπων.

Για την παρέμβαση του ΓΓ του ΝΑΤΟ

«Μίλησε ως Πόντιος Πιλάτος. Δεν είναι πρώτη φορά που το ΝΑΤΟ διαδραματίζει αυτό το ρόλο σε τέτοια ζητήματα. Προσδοκώ ότι θα υπάρξει μια επίλυση και δεν θα μπούμε σε μια διαδικασία της γερμανοτουρκικής διαμάχης με το δημοσιογράφο».

Τους επόμενους μήνες η συζήτηση για τα μέτρα του 2019

Για το ΔΝΤ

«Το ταμείο παραμένει, δεν φεύγει από το Πρόγραμμα. Άρα έχει ένα ρόλο ισχυρό στο να διαμορφώνει και τις προϋποθέσεις εξόδου της χώρας από το Πρόγραμμα. Και αυτό έχει μόνο αρνητικά. Η παραμονή του Ταμείου στη διαπραγμάτευση είναι μόνο αρνητική. Γίνεται κάποια συζήτηση αλλά οι Ευρωπαίοι πληρώνουν. Μέσα στη γενικότερη πορεία που βρισκόμαστε η κυβέρνηση μπορεί να διαμορφώσει οδικό χάρτη εξόδου με την κοινωνία κατά το δυνατόν όρθια. Εκλογές βλέπω τον Ιούνιο του 2019. Εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους μαζί με τις ευρωεκλογές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις