Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τόσο… πιάνει γυμνός ο Τραμπ – «Ο αυτοκράτορας δεν έχει α…» (pic)
ΚΟΣΜΟΣ

Τόσο… πιάνει γυμνός ο Τραμπ – «Ο αυτοκράτορας δεν έχει α…» (pic)

Πωλήθηκε σε γνωστή προσωπικότητα της αμερικανικής τηλεόρασης ένα άγαλμα με τον Ντόναλντ Τραμπ… γυμνό. Ανήκει στη σειρά γυμνών αγαλμάτων του Αμερικανού Προέδρου με τίτλο «Ο αυτοκράτορας δεν έχει α…» και αγοράστηκε για 28.000 δολάρια. Αυτός που ήθελε τον γυμνό Τραμπ είναι δημοφιλής προσωπικότητα της αμερικανικής τηλεόρασης που ασχολείται με παραφυσικά φαινόμενα. Ο λόγος για τον Ζακ Μπάγκανς. […]

Πωλήθηκε σε γνωστή προσωπικότητα της αμερικανικής τηλεόρασης ένα άγαλμα με τον Ντόναλντ Τραμπ… γυμνό.

Ανήκει στη σειρά γυμνών αγαλμάτων του Αμερικανού Προέδρου με τίτλο «Ο αυτοκράτορας δεν έχει α…» και αγοράστηκε για 28.000 δολάρια.

Αυτός που ήθελε τον γυμνό Τραμπ είναι δημοφιλής προσωπικότητα της αμερικανικής τηλεόρασης που ασχολείται με παραφυσικά φαινόμενα. Ο λόγος για τον Ζακ Μπάγκανς.

Διαβάστε ακόμα

Σάλος με τη δήλωση του Κάνιε Γουέστ για τους «μαύρους» (vid)

Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Julien, το άγαλμα περιλαμβάνεται σε μια σειρά γυμνών αγαλμάτων του 45ου προέδρου των ΗΠΑ τα οποία είχε δημιουργήσει μια ομάδα αναρχικών της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ.

Τα γυμνά αυτά αγάλματα, στα οποία ο πλανητάρχης απεικονίζεται χωρίς όρχεις, έκαναν την εμφάνισή τους τον Αύγουστο του 2016, στο πλαίσιο των διαμαρτυριών για την υποψηφιότητα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις