Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τόσκας: Άφησε υπόνοιες για εμπρησμό στην Κινέτα
ΕΛΛΑΔΑ

Τόσκας: Άφησε υπόνοιες για εμπρησμό στην Κινέτα

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται όλος ο κυβερνητικός και κρατικός μηχανισμός, σύμφωνα με τον Νίκο Τόσκα. «Σκοπός είναι να μη θρηνήσουμε θύματα και να περιορίσουμε όσο γίνεται τις ζημιές από την εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά στην Κινέτα», δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ανεξέλεγκτη φωτιά στην Κινέτα: Καίγονται σπίτια – Εκκενώθηκαν οικισμοί (pic+vid) Ο […]

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται όλος ο κυβερνητικός και κρατικός μηχανισμός, σύμφωνα με τον Νίκο Τόσκα.

«Σκοπός είναι να μη θρηνήσουμε θύματα και να περιορίσουμε όσο γίνεται τις ζημιές από την εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά στην Κινέτα», δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ανεξέλεγκτη φωτιά στην Κινέτα: Καίγονται σπίτια – Εκκενώθηκαν οικισμοί (pic+vid)

Ο κ. Τόσκας, άφησε να εννοηθεί ότι η μεγάλη πυρκαγιά, μπορεί να είναι και έργο εμπρησμού, κάτι ωστόσο που θα διερευνηθεί από την Διεύθυνση Εγκλημάτων Εμπρησμού, η οποία βρίσκεται ήδη στην περιοχή για την έναρξη των ερευνών, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Μαύρισε ο ουρανός – Μεγάλη φωτιά στα Γεράνεια (vid)

«Δεν είναι και τόσο αθώες αυτές οι πυρκαγιές», υπογράμμισε ο κ. Τόσκας και συνέχισε: «Χθες το βράδυ και πάλι στα Γεράνεια, στην ίδια περίπου περιοχή που εκδηλώθηκε η σήμερα η πυρκαγιά, είχαμε άλλες δύο πυρκαγιές, οι οποίες όμως τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο. Σήμερα το απόγευμα και ενώ η φωτιά στην Κινέτα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, εκδηλώθηκε και άλλη μικρή πυρκαγιά πάνω από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου. Και αυτή αντιμετωπίστηκε γρήγορα, όμως όλα αυτά δεν μπορεί να μην μας βάζουν σε σκέψεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις