Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας για χρέος: «Περιμένουμε και μια απόφαση»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας για χρέος: «Περιμένουμε και μια απόφαση»

Δηλώσεις για το ελληνικό χρέος έκανε ο Αλέξης Τσίπρας. «Περιμένουμε αύριο και μια απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους που θα σηματοδοτήσει το τέλος της οκταετούς περιπέτειας για την Ελλάδα και το τέλος της λιτότητας», τόνισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Ο κος Τσίπρας μίλησε για «εξαιρετικά θετική συγκυρία», κατά την έναρξη της σύσκεψης στο Μέγαρο […]

Δηλώσεις για το ελληνικό χρέος έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Περιμένουμε αύριο και μια απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους που θα σηματοδοτήσει το τέλος της οκταετούς περιπέτειας για την Ελλάδα και το τέλος της λιτότητας», τόνισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Ο κος Τσίπρας μίλησε για «εξαιρετικά θετική συγκυρία», κατά την έναρξη της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο.

Διαβάστε ακόμα: «Βόμβα» Καμμένου για απειλές σε στελέχη των ΑΝΕΛ

Στόχος της συνάντησής τους να υπάρξει ενημέρωση για τον σχεδιασμό των έργων στον τομέα της Υγείας που έχει αναλάβει το Ίδρυμα με την υπογραφή σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας με την Ελληνική Δημοκρατία τον Μάρτιο του 2018.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε: «Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη στιγμή που θα δρέψουμε καρπούς μιας πολυετούς δύσκολης προσπάθειας θυσιών από την πλευρά του ελληνικού λαού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις