Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία στου Φιλοπάππου: Νεκρός 25χρονος μετά από ληστεία
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στου Φιλοπάππου: Νεκρός 25χρονος μετά από ληστεία

Ένας 25χρονος Έλληνας που βρισκόταν στον λόφο του Φιλοππάπου μαζί με την 23χρονη Πορτογαλέζα φίλη του, δέχτηκαν επίθεση από τρία άτομα. Συγκεκριμένα στις 22:50 και ενώ ο 25χρονος και η 23χρονη φίλη του βρισκόταν στον λόφο Φιλοππάπου, δέχτηκαν επίθεση από τρία άτομα, όπου με αιχμηρό αντικείμενο τους αφαίρεσαν χρήματα και κινητά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο […]

astynomia

Ένας 25χρονος Έλληνας που βρισκόταν στον λόφο του Φιλοππάπου μαζί με την 23χρονη Πορτογαλέζα φίλη του, δέχτηκαν επίθεση από τρία άτομα.

Συγκεκριμένα στις 22:50 και ενώ ο 25χρονος και η 23χρονη φίλη του βρισκόταν στον λόφο Φιλοππάπου, δέχτηκαν επίθεση από τρία άτομα, όπου με αιχμηρό αντικείμενο τους αφαίρεσαν χρήματα και κινητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος αντέδρασε και συνεπλάκη μαζί τους με αποτέλεσμα να πέσει από τα βράχια στο κενό. Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, εάν παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό ή αν τον έσπρωξαν οι δράστες.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον νεαρό άντρα, ο οποίος έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια μεταφοράς του στο νοσοκομείο.
Ο 25χρονος είχε σημάδια στο σώμα του, τόσο από το αιχμηρό αντικείμενο των δραστών, όσο και τραύματα από την πτώση.

Η 23χρονη φίλη του, που είναι σε κατάσταση σοκ, έχει περιγράψει ότι δέχτηκαν επίθεση και ότι ο νεαρός έπεσε από τα βράχια, χωρίς ακόμα να έχει γίνει σαφές, εάν παραπάτησε ή αν τον έσπρωξαν οι δράστες.

Δείτε ακόμη:  

Ξαναχτύπησε η συμμορία αλλοδαπών στου Φιλοπάππου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις