Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία στη Φθιώτιδα – Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στη Φθιώτιδα – Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο

Τραγωδία το πρωί της Πέμπτης, όταν ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διερχόταν τρένο, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα. Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας – Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς […]

Τραγωδία το πρωί της Πέμπτης, όταν ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διερχόταν τρένο, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα.

Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας – Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαιναν 4 άτομα.  Η μία γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή και η δεύτερη χαροπαλεύει ενώ οι δύο άντρες πρόλαβαν και έφυγαν από το αυτοκίνητο.

Tο όχημα έκανε προσπέραση στη σιδηροδρομική διάβαση και μπήκε στις ράγες τη στιγμή που ερχόταν το τρένο.

Λειτουργούσε κανονικά ο σηματοδότης στη διάβαση

Το σιδηροδρομικό ατύχημα σημειώθηκε μεταξύ Αμφίκλειας και Τιθορέας στο 170ο σιδηροδρομικό χιλιόμετρο στην περιοχή Μόδι. Ο φωτεινός σηματοδότης λειτουργούσε κανονικά όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια.

traino1

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή εξελίσσεται από τη νέα σιδηροδρομική γραμμή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις