Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία στη Λάρνακα – Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μικρή αδερφή του (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στη Λάρνακα – Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μικρή αδερφή του (vid)

Τραγωδία στη Λάρνακα  -Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μικρή αδερφή του Ένα 9χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό χθες το απόγευμα στο Νοσοκομείο  Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα για μαχαιρώματα σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου στη περιοχή Άγιος Ιωάννης στη Λάρνακα. Όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά την […]

Λάρνακα σκότωσε την αδερφή του

Τραγωδία στη Λάρνακα  -Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μικρή αδερφή του

Ένα 9χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό χθες το απόγευμα στο Νοσοκομείο 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα για μαχαιρώματα σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου στη περιοχή Άγιος Ιωάννης στη Λάρνακα.

Όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή, εντοπίστηκε μαχαιρωμένο ένα κοριτσάκι Ρομά ηλικίας 9 ετών.

Με ασθενοφόρο, το παιδί διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατο του.

Από τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, το κοριτσάκι φέρεται να μαχαιρώθηκε από τον ανήλικο αδελφό του, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της 9χρονης θα εξακριβωθούν από τη νεκροτομή που θα διεξαχθεί σήμερα το πρωί στις 10, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης,  ο 13χρονος έδωσε κατάθεση για τα γεγονότα και εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο.

Εναντίον του νεαρού εκδόθηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή γείτονα της οικογένειας, στην οποία εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Όπως αποκάλυψε στα ΜΜΕ ο νεαρός, βρισκόταν στο σπίτι του και άκουσε τον πατέρα να φωνάζει. Στην συνέχεια τον είδε να κρατά την νεκρή κόρη του. Ο μάρτυρας είπε ότι την άγγιξε για να διαπιστώσει εάν είχε παλμό, ενώ υπέδειξε στον πατέρα να της κάνει μαλάξεις στο στήθος.

Στην συνέχεια, ενημέρωσε και ο ίδιος ο μάρτυρας την Αστυνομία και ειδοποίησε ασθενοφόρο.

Ο 13χρονος, σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα, βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού.

Τα δύο αδέρφια είναι παιδιά χωρισμένων γονέων, με την μητέρα, ωστόσο, να τα επισκέπτεται καθημερινά. Τα παιδιά ήταν μόνα στο σπίτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις