Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία με νεκρούς από πτώση αεροσκάφους (pic + vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία με νεκρούς από πτώση αεροσκάφους (pic + vid)

Η πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους σήμανε τον συναγερμό στις αρμόδιες αρχές. Το περιστατικό συνέβη κοντά στη Ναύπακτο, στην περιοχή Σκάλωμα Φωκίδος, και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα νεκρό. Ωστόσο, κατόπιν τελευταίας ενημέρωσης, δύο είναι οι νεκροί. Πρόκειται για τους δύο επιβαίνοντες οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους. Διαβάστε ακόμα Πανικός σε νοσοκομείο: Ασθενής έπεσε από τον 4ο! Στο αεροπλάνο […]

Η πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους σήμανε τον συναγερμό στις αρμόδιες αρχές.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στη Ναύπακτο, στην περιοχή Σκάλωμα Φωκίδος, και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα νεκρό.

Ωστόσο, κατόπιν τελευταίας ενημέρωσης, δύο είναι οι νεκροί. Πρόκειται για τους δύο επιβαίνοντες οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους.

Διαβάστε ακόμα

Πανικός σε νοσοκομείο: Ασθενής έπεσε από τον 4ο!

Στο αεροπλάνο επέβαιναν δύο άτομα. Φαίνεται ότι ο πιλότος προσπάθησε να προσγειώσει το αεροσκάφος, καθώς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Όπως αναφέρεται, πιλότος και επιβαίνων απεγκλωβίστηκαν λίγο μετά την πτώση.

Ο ένας εκ των δύο βρέθηκε εκτός της ατράκτου του αεροσκάφους και καταπλακώθηκε, ενώ ο δεύτερος  λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε λίγο πριν 16.00.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις