Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Νατάσσα Βαρελά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Νατάσσα Βαρελά

  Έφυγε από τη ζωή η Νατάσσα Βαρελά, παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στο New TV. Την όμορφη Νατάσσα, τη γνωρίσαμε ως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο κανάλι Epsilon. Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε μέσω facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης: «ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ… Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο […]

 

Νατασσα Βαρελα

Έφυγε από τη ζωή η Νατάσσα Βαρελά, παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στο New TV.

Την όμορφη Νατάσσα, τη γνωρίσαμε ως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο κανάλι Epsilon.

Η Βασιλική Πετρίδου και η Νατάσα Βαρελά (αριστερά)

Η Βασιλική Πετρίδου και η Νατάσα Βαρελά (αριστερά)

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε μέσω facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης:

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ…

Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια.

Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη για πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…».

Σύμφωνα με το TLIFE που επικοινώνησε με τη συνάδελφο της Νατάσαας στο Νέο Κανάλι Βασιλική Πετρίδου, «έφυγε» από διάτρηση στομάχου.

Η διάτρηση στομάχου είναι μια επικίνδυνη επιπλοκή κατά την οποία «σπάει» μέρος του στομάχου. Παρουσιάζεται στο 5% των ασθενών συμβαίνει όταν το έλκος προχωρήσει πολύ σε βάθος μέχρι σημείου να φαγωθεί όλο το τοίχωμα του στομάχου ή του δωδεκαδακτύλου.

Η τρύπα που δημιουργείται επιτρέπει την έξοδο του γαστρικού περιεχομένου μέσα στην κοιλιά με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία πολύ βαριά φλεγμονή, η περιτονίτις, η οποία είναι θανατηφόρος αν δεν αντιμετωπισθεί έγκαιρα. Η διάτρηση συμβαίνει στο 5-10% των ασθενών με πεπτικό έλκος και είναι υπεύθυνη για το 70% των θανάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις