Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τρέλα για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα – Σπουδαίο πριμ από τον Ιβάν Σαββίδη για τη νίκη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρέλα για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα – Σπουδαίο πριμ από τον Ιβάν Σαββίδη για τη νίκη

Πάρτι στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε και πάλι εκτός γηπέδου πριν και μετά τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά μετά το τέλος της υποδέχθηκε την ομάδα στο ξενοδοχείο. Το πούλμαν του «δικεφάλου του Βορρά» κατευθύνθηκε προς το «Μακεδονία Παλλάς» μετά τις δηλώσεις. Εκεί την περίμενε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου. Έγινε […]

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός

Πάρτι στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε και πάλι εκτός γηπέδου πριν και μετά τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά μετά το τέλος της υποδέχθηκε την ομάδα στο ξενοδοχείο.

Το πούλμαν του «δικεφάλου του Βορρά» κατευθύνθηκε προς το «Μακεδονία Παλλάς» μετά τις δηλώσεις. Εκεί την περίμενε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου. Έγινε αντιληπτός από την ομάδα και οι παίκτες φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και τον αποθέωσαν με τον τρόπο τους.

«Εσείς φέρνετε το πρωτάθλημα. Μπράβο! Σας ευχαριστώ για όλα. Θέλω να σας ζητήσω να συνεχίσετε έτσι και στα άλλα δέκα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», τους ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πάρουν ένα βαρβάτο πριμ, το οποίο θα είναι ακόμα μεγαλύτερο από αυτό που είχε τάξει πριν το ντέρμπι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ύψους 500.000 ευρώ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά εντός αγωνιστικού χώρου, στις εξέδρες και εκτός γηπέδου.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον κόσμο, τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ομάδας, για την ψυχραιμία εντός και εκτός γηπέδου. Ήταν όλα άψογα και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Τα Highlights του ματς:

Ο ΠΑΟΚ έσπασε το αήττητο ρεκόρ 46 ετών

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθαρίζοντας με 3-1 τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ  έφτασε τα 20 ματς όπου δεν έχει ηττηθεί σε μια αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα, καταρρίπτοντας έτσι τη σχετική επίδοση που είχε η ομάδα της σεζόν 1972-73.

Στο πρωτάθλημα εκείνο ο δικέφαλος του Βορρά είχε μείνει 19 αγωνιστικές χωρίς να γνωρίσει την ήττα, αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του Λες Σάννον. Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει 16 νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ φέτος η ομάδα του Λουτσέσκου μετράει 18 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο ΠΑΟΚ μετράει ακόμα 14 σερί νίκες στην έδρα του, ωστόσο αυτό είναι πολύ μακριά από το ρεκόρ της ιστορίας του, που είναι 24 σερί νίκες από τον Νοέμβριο του 1978 ως και τον Φεβρουάριο του 1980!

Με τη νίκη του κόντρα στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ επέκτεινε το αήττητό του στο πρωτάθλημα σε 25 αγώνες, αφού δεν έχει γνωρίσει την ήττα από τον περασμένο Μάρτιο. Ένα εντυπωσιακό ακόμα σερί είναι οι 50 πλέον επίσημοι αγώνες και 42 για το πρωτάθλημα χωρίς ισοπαλία στην έδρα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις