Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Το χασμουρητό του Τσίπρα μετά το 12ωρο «θρίλερ» (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το χασμουρητό του Τσίπρα μετά το 12ωρο «θρίλερ» (vid)

Ο Αλέξης Τσίπρας… έκλεψε την παράσταση με το χασμουρητό του, κατόπιν της Συνόδου Κορυφής. Οι πολύωρες συζητήσεις, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσαν κούραση, με αποτέλεσμα να μην λείψουν τα χασμουρητά και τα κοιμισμένα βλέμματα. Διαβάστε ακόμα: Νέα δημοσκόπηση: «Ανοίγει» η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ Για δώδεκα ώρες ήταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις των «28» στις Βρυξέλλες, προκειμένου να […]

Ο Αλέξης Τσίπρας… έκλεψε την παράσταση με το χασμουρητό του, κατόπιν της Συνόδου Κορυφής.

Οι πολύωρες συζητήσεις, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσαν κούραση, με αποτέλεσμα να μην λείψουν τα χασμουρητά και τα κοιμισμένα βλέμματα.

Διαβάστε ακόμα: Νέα δημοσκόπηση: «Ανοίγει» η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Για δώδεκα ώρες ήταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις των «28» στις Βρυξέλλες, προκειμένου να καταλήξουν σε μια συμφωνία για το μεταναστευτικό.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδειξαν την κούρασή τους στην κάμερα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αν και χαμογελαστός δεν κατάφερε να… πνίξει το χασμουρητό του.

Διαβάστε ακόμα: Οι 28 βρήκαν τη χρυσή «τομή» για το μεταναστευτικό (pics)

Την πρωτιά ωστόσο πήρε ο πρωθυπουργός της Δανίας, Λαρς Λόκε Ράσμουσεν, ο οποίος δεν μπορούσε να κλείσει το στόμα του από τη νύστα την ώρα μάλιστα που η κάμερα βρισκόταν ακριβώς μπροστά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις