Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Το Ποτάμι, για την “ανάληψη ευθύνης” από τον Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ποτάμι, για την “ανάληψη ευθύνης” από τον Τσίπρα

Ανακοίνωση εξέδωσε το Ποτάμι μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του είπε πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία στο Μάτι και κάλεσε και τους υπουργούς του να πράξουν το ίδιο. Το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως ανάληψη της ευθύνης χωρίς να υπάρξουν παραιτήσεις είναι «καθαρή υποκρισία». «H κατακραυγή […]

Σταύρος Θεοδωράκης

Ανακοίνωση εξέδωσε το Ποτάμι μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του είπε πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία στο Μάτι και κάλεσε και τους υπουργούς του να πράξουν το ίδιο.

Το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως ανάληψη της ευθύνης χωρίς να υπάρξουν παραιτήσεις είναι «καθαρή υποκρισία».

«H κατακραυγή που ξεσήκωσε η προκλητική παράσταση των υπουργών του χθες, ανάγκασε τον κ.Τσίπρα να αλλάξει ρεπερτόριο. Προσπαθώντας να καταλαγιάσει λίγο την αγανάκτηση των πολιτών, είπε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη.

Την ίδια στιγμή ο ίδιος και οι υπουργοί του επιμένουν ότι όλα έγιναν καλά και δεν υπήρξε κανένα λάθος. Πολιτική ευθύνη σημαίνει αναγνώριση λαθών και παραλείψεων και η ανάληψή της οδηγεί υποχρεωτικά σε παραιτήσεις.

Ανάληψη ευθύνης μόνο στα λόγια και δίχως παραιτήσεις ή αποπομπές δεν υπάρχει. Πρόκειται για καθαρή υποκρισία, την οποία η κοινωνία αντιλαμβάνεται και θα τιμωρήσει» αναφέρει στην ανακοίνωση.

Δείτε ακόμη: 

Έφη Αχτσιόγλου στο υπουργικό συμβούλιο
Αχτσιόγλου: Σικάτη, με κατακόκκινη κραγιόν και πανύψηλη γόβα στο υπουργικό συμβούλιο (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις