Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το πανάκριβο, ματωμένο φόρεμα της Ιβάνκα Τραμπ
ΚΟΣΜΟΣ

Το πανάκριβο, ματωμένο φόρεμα της Ιβάνκα Τραμπ

Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι προετοιμάζονται σήμερα για νέες συγκρούσεις. Την ώρα που Ισραηλινοί και Αμερικανοί γιόρταζαν την «ιστορική» ημέρα και τη συνεργασία μεταξύ των χωρών τους, 58 Παλαιστίνιοι, εκ των οποίων 8 ανήλικοι, σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά πυρά. Ο απολογισμός αυξήθηκε σήμερα το πρωί με την ανακοίνωση του θανάτου ενός βρέφους οκτώ μηνών επειδή εισέπνευσε δακρυγόνα […]

Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι προετοιμάζονται σήμερα για νέες συγκρούσεις.

Την ώρα που Ισραηλινοί και Αμερικανοί γιόρταζαν την «ιστορική» ημέρα και τη συνεργασία μεταξύ των χωρών τους, 58 Παλαιστίνιοι, εκ των οποίων 8 ανήλικοι, σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά πυρά.

Ο απολογισμός αυξήθηκε σήμερα το πρωί με την ανακοίνωση του θανάτου ενός βρέφους οκτώ μηνών επειδή εισέπνευσε δακρυγόνα στη διάρκεια των επεισοδίων και ενός τραυματία που κατέληξε. Οι νεκροί πλέον ανέρχονται σε 60.

Λουτρό αίματος στη Γάζα – Παιδιά νεκρά, το απόλυτο χάος

Τουλάχιστον 2.400 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν, είτε από τα πυρά των Ισραηλινών είτε από την εισπνοή δακρυγόνων, επεσήμανε η ίδια πηγή.

Σήμερα, σοκαριστικές φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου. Από αυτές που «χτύπησαν» περισσότερο τη φλέβα, ήταν όσες απεικόνιζαν την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ.

Εκείνη, λαμπερή μέσα στο αέρινο Ralph Lauren φόρεμά της, αξίας 2.500 δολαρίων και μερικά χιλιόμετρα μακριά από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, ο ένας έπεφτε νεκρός μετά τον άλλο.

Από την πρώτη στιγμή έκανε την εμφάνισή της στο twitter μια συγκλονιστική εικόνα.

Η Ιβάνκα, χαμογελαστή και χαρούμενη ρίχνει την κουρτίνα και αποκαλύπτεται η επιγραφή στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.

Η φωτογραφία αυτή διανεμήθηκε παντού και αμέσως έσπευσαν να την «πειράξουν».

Εγκαινιάστηκε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ

Δεν είναι η μοναδική «πειραγμένη» φωτογραφία που κατακεραυνώνει την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ.

Μια άλλη δείχνει εκείνη κι όσους είναι μαζί της στα εγκαίνια ως ζόμπι που διψούν για αίμα. Και μια δεύτερη τοποθετεί εκείνη, τον σύζυγό της, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τη σύζυγό του στη Λωρίδα της Γάζας. Εκεί όπου οι Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν σχεδόν 60 Παλαιστίνιους, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά, το μικρότερο μόλις 8 μηνών.

https://twitter.com/POMAKEFE/status/996323450460495872

Παγκόσμια ανησυχία για το μακελειό στη Γάζα

Η εφημερίδα Daily News κυκλοφόρησε με ένα πολύ σκληρό πρωτοσέλιδο για την κόρη του Αμερικανού προέδρου.

«Daddy’s little ghoul» γράφει η εφημερίδα.

«55 σφαγιάστηκαν στη Γάζα, αλλά η Ιβάνκα μέσα στα χαμόγελα στα εγκαίνια της πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ» σχολιάζει η Daily News.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις