Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το μήνυμα Πρίγιοβιτς σε Σαββίδη – Αποθέωση στην Σαουδική Αραβία (pics-vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το μήνυμα Πρίγιοβιτς σε Σαββίδη – Αποθέωση στην Σαουδική Αραβία (pics-vids)

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο στην Τζέντα και ένιωσε την αποθέωση πριν καν… πατήσει το πόδι του στη γη O Πρίγιοβιτς μετά την μεγάλη και ακριβή μεταγραφή του έφτασε στην Τζέντα χθες το μεσημέρι. Λίγο μετά την προσγείωσή του στο διεθνές αεροδρόμιο «Κing Abdulaziz», εκατοντάδες οπαδοί της Αλ Ιτιχάντ τον αποθέωσαν, καθώς είναι η μεγάλη μεταγραφή […]

Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο στην Τζέντα και ένιωσε την αποθέωση πριν καν… πατήσει το πόδι του στη γη

O Πρίγιοβιτς μετά την μεγάλη και ακριβή μεταγραφή του έφτασε στην Τζέντα χθες το μεσημέρι.

Λίγο μετά την προσγείωσή του στο διεθνές αεροδρόμιο «Κing Abdulaziz», εκατοντάδες οπαδοί της Αλ Ιτιχάντ τον αποθέωσαν, καθώς είναι η μεγάλη μεταγραφή όπου ελπίζουν όλοι να εκτοξευθεί η ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.

Ο Σέρβος σέντερ φορ που έφυγε από τον ΠΑΟΚ ως ο πρώτος σκόρερ του θα έχει ένα μυθικό συμβόλαιο στην Αλ Ιτιχάντ, αφού θα μπορεί να έχει βγάλει μέχρι το 2023 περισσότερα από 30.000.000 ευρώ.

https://twitter.com/alaa_saeed88/status/1083749472881033219

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δεν ξέχασε τελικά τον Ιβάν Σαββίδη

Με νέο του μήνυμα στο Instagram, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο ισχυρός άνδρας της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ είναι ευλογία για την ομάδα.

Με νέα ανάρτηση του στο Instagram, ο Πρίγιοβιτς έστειλε το μήνυμα του στον Ιβάν Σαββίδη, μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ και τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ.

Μεγάλο αφεντικό, ευχαριστώ για την πίστη σου σε μένα και την υποστήριξη του από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα δύο χρόνια κάναμε πολλές συζητήσεις και πάντα προσπαθούσα να μάθω κάτι από τις συζητήσεις μας.

Πιστεύω ότι είσαι ευλογία για τον ΠΑΟΚ και όλη την περιοχή. Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στο μέλλον. Τους χαιρετισμούς μου σε σένα και την οικογένεια σου. Φόρτσα ΠΑΟΚ, έγραψε ο Σέρβος επιθετικός.

https://www.instagram.com/p/BsgkdyThQ0d/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις