Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Το απολαμβάναμε” – Νέα στοιχεία για την υπόθεση διαστροφής στη Λέρο
ΕΛΛΑΔΑ

“Το απολαμβάναμε” – Νέα στοιχεία για την υπόθεση διαστροφής στη Λέρο

Αμετανόητοι και απάνθρωπα προκλητικοί εμφανίζονται οι δύο γονείς που κακοποιούσαν τα ίδια τους τα παιδιά στη Λέρο. Τα όσα έρχονται στο φως, εξοργίζουν ακόμη περισσότερο. Όπως φαίνεται ως τώρα, θύματα ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά τους, ένα αγόρι, 24 ετών σήμερα με νοητική υστέρηση  και η ηλικίας 13,5 ετών κόρη τους. Ο μεγαλύτερος […]

Αμετανόητοι και απάνθρωπα προκλητικοί εμφανίζονται οι δύο γονείς που κακοποιούσαν τα ίδια τους τα παιδιά στη Λέρο.

Τα όσα έρχονται στο φως, εξοργίζουν ακόμη περισσότερο.

Όπως φαίνεται ως τώρα, θύματα ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά τους, ένα αγόρι, 24 ετών σήμερα με νοητική υστέρηση  και η ηλικίας 13,5 ετών κόρη τους.

Ο μεγαλύτερος γιος, δεν άντεξε την κακοποίηση και έφυγε από το σπίτι, ενώ το μικρότερο παιδί, ένα αγόρι οκτώ ετών βρίσκεται πλέον στο σπίτι συγγενικού προσώπου.

Πέρσι, ωστόσο, τόσο αυτό το παιδί, όσο και η αδελφή του είχαν νοσηλευθεί σε νοσοκομείο Παίδων με εισαγγελική εντολή.

Τα όσα έχει καταθέσει μέχρι στιγμής το σατανικό ζευγάρι συγκλονίζουν

«Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική υστέρηση και το 13,5 χρονών κορίτσι μας και το απολαμβάναμε. Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα, ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν».

Απολογία – σοκ από τους γονείς «τέρατα» στη Λέρο (vid)

Από τα τέσσερα παιδιά ο 27χρονος γιος δεν άντεξε τους ξυλοδαρμούς και έφυγε από το σπίτι, ενώ ο 24χρονος γιος με το 13,5 ετών κορίτσι κακοποιούνταν και σεξουαλικά. Ενώ αρκετό ξύλο φαίνεται πως είχε φάει από τους δυο γονείς και ο 8χρονος γιος τους.

Το ανήλικο κοριτσάκι που από χθες βρίσκεται στο σπίτι της θείας του, μαζί με τον 8χρονο αδερφό της δεν έχει μιλήσει και βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.

Οι γονείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν. Τελικά, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την κόλαση στη Λέρο

Οι συγκλονιστικές καταγγελίες συγγενικού προσώπου

Στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, μίλησε ένας άνδρας από την οικογένεια των άτυχων παιδιών, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που κατήγγειλε τη φρικτή αλήθεια στις αρχές.

Ο άνθρωπος αυτός περιέγραψε το δράμα που ζούσαν τα παιδάκια αλλά και το πώς κατάφερναν οι γονείς, να τα έχουν μέχρι σήμερα μαζί τους.

Παρά τις καταγγελίες όμως, τίποτα δεν είχε γίνει για να σωθούν αυτά τα πλάσματα…

Το χρονικό των όσων συνέβησαν αποτυπώνεται στην ανακοίνωση του εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Τον Μάιο του 2017, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε λάβει καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» σύμφωνα με την οποία οι συγκεκριμένοι γονείς ασκούσαν έντονη σωματική κακοποίηση στα ανήλικα παιδιά τους, τα παραμελούσαν και υπήρχαν υπόνοιες για σεξουαλική παρενόχληση της ανήλικης κόρης (13 ετών). Άμεσα, όπως γίνεται για κάθε ανάλογη καταγγελία, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες.

Τον Ιούλιο του 2017, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε κλήση από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας όπου ανέφερε ότι το 13χρονο κορίτσι καθώς και ο 8χρονος αδερφός της βρίσκονταν σε Νοσοκομείο Παίδων κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Το συγκεκριμένο άτομο ενημέρωσε ότι το 13χρονο κορίτσι έφυγε μόνο του από το Νοσοκομείο, καθώς φοβόταν ότι θα γυρίσει πίσω στο οικογενειακό της περιβάλλον, ωστόσο εντοπίστηκε άμεσα κι επέστρεψε ξανά.

Aρμόδιοι για κάθε περιστατικό κακοποίησης ενός παιδιού είναι οι Εισαγγελικές Αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες που οφείλουν να ερευνήσουν την κάθε υπόθεση».

Και η ανακοίνωση καταλήγει με έκκληση προς τους πολίτες να «σπάσουν» τη σιωπή τους, όταν υποψιάζονται ότι κάποιο παιδί κινδυνεύει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις