Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το άγαλμα που εξόργισε τον σουλτάνο
ΚΟΣΜΟΣ

Το άγαλμα που εξόργισε τον σουλτάνο

Ο άνθρωπος γίνεται έξαλλος με όλα. Όλα τον ενοχλούν. Αυτή τη φορά αφορμή για το ξέσπασμά του ήταν ο πρώην δήμαρχος Μπεϊλικντουζού και νυν υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, που στηρίζεται από το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP). Ο εν λόγω υποψήφιος, το 2017 που ήταν δήμαρχος Μπεϊλικντουζού, είχε ζητήσει και έγινε μνημείο για την Κύπρο, […]

Ο άνθρωπος γίνεται έξαλλος με όλα. Όλα τον ενοχλούν. Αυτή τη φορά αφορμή για το ξέσπασμά του ήταν ο πρώην δήμαρχος Μπεϊλικντουζού και νυν υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, που στηρίζεται από το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP). Ο εν λόγω υποψήφιος, το 2017 που ήταν δήμαρχος Μπεϊλικντουζού, είχε ζητήσει και έγινε μνημείο για την Κύπρο, στο οποίο βρισκόταν και το άγαλμα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, το οποίο εγκαινίασε τον Μάιο του 2017 ο ηγέτης του κόμματος Κεμάλ Κιλιτντάρογλου.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε συγκεκριμένα ότι «ο υποψήφιός τους (του CHP) για τον δήμο της Κωνσταντινούπολης που έκανε άγαλμα για την Κύπρο τοποθετώντας και Ελληνοκύπριο ηγέτη που υποστήριζε τη δολοφονία όλων των Τουρκοκυπρίων στο νησί, διακατέχεται κι αυτός από την ίδια άρρωστη νοοτροπία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαουδική Αραβία: Ενημέρωση μέσω sms για το διαζύγιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις