Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τουρκικές εκλογές: Ξεκίνησε το «κυνήγι» των ψήφων
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκικές εκλογές: Ξεκίνησε το «κυνήγι» των ψήφων

Οι τουρκικές εκλογές της 24ης Ιουνίου έχουν θέσει σε «συναγερμό» τον Ερντογάν και τους… φίλους του, υπό τον φόβο της απώλειας ψηφοφόρων. Μετά τον Χουλουσί Ακάρ την προεκλογική “καμπάνια” υπερ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του ΑΚΡ ανέλαβαν οι υπόλοιποι στρατηγοί με προεξάρχοντες τα μεγάλα κεφάλια της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, χρησιμοποιώντας τα “γαλόνια” για να μαζέψουν […]

Οι τουρκικές εκλογές της 24ης Ιουνίου έχουν θέσει σε «συναγερμό» τον Ερντογάν και τους… φίλους του, υπό τον φόβο της απώλειας ψηφοφόρων.

Μετά τον Χουλουσί Ακάρ την προεκλογική “καμπάνια” υπερ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του ΑΚΡ ανέλαβαν οι υπόλοιποι στρατηγοί με προεξάρχοντες τα μεγάλα κεφάλια της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, χρησιμοποιώντας τα “γαλόνια” για να μαζέψουν ψήφους.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα στα tourkikanea την – προεκλογική – σκυτάλη πήραν ο  Ζορλούογλου στην ομιλία του, όπου στοχοποίησε την εκλεγμένη διοίκηση του DBP. Από την μια καυτηρίασε τα πεπραγμένα της εκλεγμένης διοίκησης του δήμου του DBP και από την άλλη εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις πράξεις της κυβέρνησης. 

Διαβάστε ακόμα:

Τρομοκρατική επίθεση με νεκρό στο Παρίσι

O Zορλούογλου είπε πως όλες οι «υπηρεσίες» που έγιναν στο Βαν, ήταν με δυνατότητες που διασφαλίστηκαν από την κυβέρνηση και τον Ερντογάν και ζήτησε ισχυρή στήριξη προς τον Ερντογάν.

Ο Ζορλούογλου αναφερόμενος στις εκλογές της 24/6 χρησιμοποίησε την εξής φράση : «Εμείς είμαστε ένα όχημα για τις υπηρεσίες. Ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας ο κ. Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν και η κυβέρνηση μας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσουμε στην μνήμη μας. Η Τουρκία θα περάσει από ένα σημείο καμπής. Αν με την άδεια του Αλλάχ, η χώρα μας περάσει χωρίς προβλήματα αυτό το σημείο καμπής, τότε δεν θα έχει απομείνει κανένα εμπόδιο στον δρόμο της να γίνει μια μεγάλη δύναμη και στην περιοχή της και παγκόσμια. Το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας, με άδεια από τον Αλλάχ θα καταστεί μια από τις παγκόσμιες δυνάμεις του κόσμου και πλέον σε αυτή την περιοχή δεν θα γίνονται βήματα χωρίς να ερωτάται και χωρίς να αποφασίζει η Τουρκία.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις