Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τουλάχιστον 30 σφαίρες – Η στιγμή που “γαζώνουν” τον 45χρονο (vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουλάχιστον 30 σφαίρες – Η στιγμή που “γαζώνουν” τον 45χρονο (vids)

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή που οι εκτελεστές γαζώνουν τον 45χρονο στο Παλαιό Φάληρο κι εξαφανίζονται με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Θαμώνες πανικόβλητοι, τρέχουν να κρυφτούν. Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων. Στο πρώτο βίντεο ο ένας από τους δυο δράστες έχει κατέβει από τη μηχανή και πλησιάζει το θύμα του […]

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή που οι εκτελεστές γαζώνουν τον 45χρονο στο Παλαιό Φάληρο κι εξαφανίζονται με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Θαμώνες πανικόβλητοι, τρέχουν να κρυφτούν.

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων.

Στο πρώτο βίντεο ο ένας από τους δυο δράστες έχει κατέβει από τη μηχανή και πλησιάζει το θύμα του που ήταν έξω από το σπίτι του. Τον πυροβολεί αρκετές φορές. Το θύμα «απάντησε» με το εννιάρι και έτρεξε να κρυφτεί, όμως δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις έπεσαν τουλάχιστον 30 σφαίρες.

Ο συνεργός του όπως θα δείτε στις εικόνες τον περιμένει με αναμμένη τη μηχανή. Ο άνθρωπος που έχει γαζώσει με τουλάχιστον 30 σφαίρες τον 45χρονο ο οποίος έχει πέσει αιμόφυρτος στον δρόμο, τρέχει προς το μέρος του συνεργού του, ανεβαίνει στη μηχανή κρατώντας το καλάσνικοφ στα χέρια του και εξαφανίζονται.

Στην άκρη του δρόμου, σε μια λίμνη αίματος – Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη επίθεση

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Από την πρώτη επίθεση με την εκτέλεση του Βασίλη Γρίβα έξω απ’ το σχολείο του γιου του όλοι περίμεναν «χτύπημα». Ο νεκρός σύμφωνα με ορισμένους ήταν το δεξί χέρι νονού που βρισκόταν στη φυλακή.

Κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν και τον ίδιο τον νονό από τη μέση.

Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, τον τραυμάτισαν.

Ο αποκαλούμενος «καράφλας» ή «σαμπρέλας» επιβίωσε ωστόσο και όλοι περίμεναν την απάντησή του.
Όταν μέσα στο 2017 έπεσαν νεκροί οι Βασίλης Στεφανάκος και Γιώργος Λίτσας ο «καράφλας» θεωρήθηκε ο κύριος ύποπτος. Οι αντίπαλοί του αποφάσισαν να απαντήσουν…

VIDEOS Newsit.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις