Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τι τρέχει με την Μέγκαν Μαρκλ; (Pic)
ΚΟΣΜΟΣ

Τι τρέχει με την Μέγκαν Μαρκλ; (Pic)

Τις τελευταίες μέρες το παλάτι του Kensington μοιάζει να είναι το κέντρο του κόσμου, αφού όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο γάμο του Πρίγκιπας Χάρυ και της Μέγκαν Μαρκλ που θα γίνει στις 19 Μαϊου. Ήδη έχουν συμβεί διάφορα με τον πατέρα και την αδερφή τη μέλλουσας νύφης οι οποίοι μάλλον με όσα τους συνέβησαν […]

Τις τελευταίες μέρες το παλάτι του Kensington μοιάζει να είναι το κέντρο του κόσμου, αφού όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο γάμο του Πρίγκιπας Χάρυ και της Μέγκαν Μαρκλ που θα γίνει στις 19 Μαϊου.

Ήδη έχουν συμβεί διάφορα με τον πατέρα και την αδερφή τη μέλλουσας νύφης οι οποίοι μάλλον με όσα τους συνέβησαν δεν θα καταφέρουν να είναι στο γάμο, τώρα όμως βλέπουμε και κάτι εξώφυλλα βόμβες τα οποία γράφουν ότι η πρώην ηθοποιός είναι έγκυος!

Διαβάστε ακόμα:

Ομολογία – σοκ της 19χρονης: «Έπρεπε να το ξεφορτωθώ…»

Συγκεκριμένα το περιοδικό In Touch κυκλοφόρησε – για δεύτερη φορά μετά το Νοέμβριο– με τέτοιο πρωτοσέλιδο κάτι όμως το οποίο κανείς άλλος δεν θεωρεί αλήθεια. Μάλιστα το περιοδικό προχωράει και σε λεπτομέρειες του τύπου.

«Αν το παιδί είναι κορίτσι, θα του δώσουμε το όνομα Diana». Ωστόσο, όλα θεωρούνται ψεύτικες φήμες. αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο τύπος γενικότερα έχει διαδώσει ότι η αγαπημένη του Χάρυ είναι έγκυος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις